Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНА МАСКА ДЛЯ ДУЖЕ СУХОГО ВОЛОССЯ RENE FURTERER KARITE SUBLIME NOURISSANT LISSANT MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація: Люкс
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Живильна маска для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Nourissant Lissant Mask фото
ОПИС

Живильна маска для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Nourissant Lissant Mask

Розгладжуюча живильна маска Karite Sublime, спеціально розроблена для дуже сухого волосся, є глибоким доглядом, збагачена олією ши. Цей активний інгредієнт, відомий своєю інтенсивною живильною дією, поєднується з керамідною технологією для відновлення гідроліпідної плівки. Помітний і тривалий професійний результат: з першого застосування волосся ідеально живиться, стає м’яким, ідеально розплутаним і випрямленим. Бунтівні локони волосся надовго розгладжені. Огортаюча текстура маски з чарівним ароматом забезпечує м’якість і шовковистість. Випускається у скляній банці об'ємом 200 мл.

Призначення
Регенерує дуже сухе та пошкоджене волосся, додає м'якості й еластичності. Розгладжує.

Активні компоненти
Олія ши (каріте) глибоко живить, насичує жирними кислотами, забезпечує пролонговане зволоження волосся і відновлює його природну красу.

Рекомендації до застосування
Після миття шампунем нанесіть невелику кількість живильної розгладжуючої маски, пасмо за пасмом, на вже підсушене рушником волосся. Залиште на 2-5 хвилин, розплутайте, потім ретельно змийте. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Water (Aqua), Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil (Butyrospermum Parkii Oil), Caprylic/capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Coco-caprylate/caprate, Cetearyl Alcohol, 1,2-hexanediol, Benzoic Acid, Cananga Odorata Flower Oil, Caramel, Ceramide Ng, Cetearyl Glucoside, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Lactic Acid, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Olea Europaea Fruit Oil), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil), Sclerotium Gum, Tocopherol.

Без силікону.


 

Живильна маска для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Nourissant Lissant Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.