Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ШАМПУНЬ-СЯЯННЯ ДЛЯ ДУЖЕ СУХОГО ВОЛОССЯ RENE FURTERER KARITE SUBLIME MOISTURIZING SMOOTHING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація: Люкс
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий шампунь-сяяння для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Moisturizing Smoothing Shampoo фото
ОПИС

Зволожуючий шампунь-сяяння для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Moisturizing Smoothing Shampoo

Зволожуючий шампунь забезпечує сухому та дуже сухому волоссю ідеальне зволоження від коренів до кінчиків. Олія ши зміцнює гідроліпідну плівку для оптимального захисту волосся та шкіри голови. Його формула без силікону огортає волосся кремовою текстурою з ніжним квітковим ароматом. Засіб спеціально створений для сухого та дуже сухого волосся й олія ши у складі полегшує розплутування волосся, роблячи його шовковистим, еластичним і легким. Випускається у тюбику об'ємом 200 мл.

Призначення
М'яко очищує, зволожує і захищає сухе волосся, не обтяжуючи його. Полегшує розчісування та укладку.

Активні компоненти
Олія ши (каріте) глибоко живить, насичує жирними кислотами, забезпечує пролонговане зволоження волосся і відновлює його природну красу.

Рекомендації до застосування
Підходить для частого використання. Нанесіть шампунь на шкіру голови, спіньте, потім змийте. Вдруге нанесіть засіб, залиште на 2 хвилини, потім ретельно змийте.

Склад:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-glucoside, Coco-betaine, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil (Butyrospermum Parkii Oil), Cocamide Mipa, Glycol Distearate, Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Caramel, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja Oil), Glycine Soja (Soybean) Sterols (Glycine Soja Sterols), Glycolipids, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Phospholipids, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Yellow 5 (Ci 19140), Yellow 6 (Ci 15985).

Без силікону.


 

Зволожуючий шампунь-сяяння для дуже сухого волосся Rene Furterer Karite Sublime Moisturizing Smoothing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.