Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР SOLEIL DES VIGNES З ЛОСЬЙОНОМ ДЛЯ ТІЛА CAUDALIE SOLEIL DES VIGNES SET (OIL/ELIXIR/50ML + GEL/30ML + BODY/LOTION/30ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Набір
Виробник: Caudalie
Вік:
  • від 18
  • 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Тіло
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Пом'якшення
  • Від зморшок
  • Очищення
  • Живлення
  • Догляд після сонця
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір Soleil Des Vignes з лосьйоном для тіла Caudalie Soleil Des Vignes Set (oil/elixir/50ml + gel/30ml + body/lotion/30ml) фото
ОПИС

Набір Soleil Des Vignes з лосьйоном для тіла Caudalie Soleil Des Vignes Set (oil/elixir/50ml + gel/30ml + body/lotion/30ml)

Подбайте про свою шкіру з допомогою лімітованого набору Soleil des Vignes головним з засобів якого є неймовірно затишна суха олія Soleil des Vignes, в подарунок до якої у набір ввійшли Thé des Vignes Живильний Лосьйон для тіла, та гель для душу Soleil des Vignes. Відчуття комфорту шкіри, її еластичності та оксамитового покриття Вам гарантовані!

До складу набору входить:

1. Парфумована олія-еліксир для тіла Soleil Des Vignes Caudalie Soleil Des Vignes Oil Elixir, 50 мл.
Поживна олія Soleil des Vignes Care Oil, збагачена олією аргани, ши, виноградних кісточок та мигдалю, покращує еластичність шкіри та миттєво надає сяйва. Підвищує еластичність шкіри та миттєво освітлює її. Надає сяйва, наповнює шкіру теплим та чуттєвим ароматом. Ідеально підходить для відновлення шкіри після перебування на сонці, а також для посилення засмаги.

2. Гель для душу Caudalie Soleil Des Vignes Shower Gel, 30 мл.
Розкішний гель для душу Soleil des Vignes без мила, збагачений алое вера, м'яко очищає та зволожує шкіру з голови до ніг. З ніжним ароматом ваша шкіра залишається чудово чистою, свіжою та заспокоєною. Його літній аромат ніжно пахне на шкірі нотами кокоса, флердоранжу та жасмину, пробуджуючи спогади про літо протягом усього року. Підходить для чутливої ​​шкіри. Гель для душу ніжної консистенції, прозорого кольору з вишуканим ароматом. На базі натуральних активних компонентів. При контакті зі шкірою гель утворює повітряну піну, легко змивається, не стягує і не сушить шкіру.

3. Живильний лосьйон для тіла Caudalie The Des Vignes Nourishing Body Lotion, 30 мл.
Поживний лосьйон для тіла Thé des Vignes з гіалуроновою кислотою миттєво зволожує і живить шкіру, помітно пом'якшуючи її, підвищує еластичність і надає сяйва. Завдяки свіжій та легкій текстурі швидко вбирається у шкіру, не створюючи ефект жирної плівки. Залишає на шкірі ніжний шлейф культового аромату Thé des Vignes з нотами білого мускусу, неролі та імбиру. 

Набір Soleil Des Vignes з лосьйоном для тіла Caudalie Soleil Des Vignes Set (oil/elixir/50ml + gel/30ml + body/lotion/30ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.