Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "ІНТЕНСИВНЕ ЗВОЛОЖЕННЯ" CAUDALIE VINOHYDRA XMAS 2024 (CRM/60ML + MASK/15ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Набір
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Зневоднена
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір
ОПИС

Набір "Інтенсивне зволоження" Caudalie Vinohydra Xmas 2024 (crm/60ml + mask/15ml)

Набір "Інтенсивне зволоження" - це ідеальний дует для максимального зволоження сухої та чутливої шкіри від Caudaie! Цей вибір стане найкращим для Вас у будь-яку пору року, бо містить у собі бестселери, а саме крем для обличчя та маску з лінії Vinohydra. Максимальне зволоження, живлення, освіжаючий ефект, пружність, комфорт  та доглянута шкіра Вам гарантована!

1. Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Caudalie Vinohydra Deep Hydration Moisturizer, 60 мл.
Інтенсивний зволожуючий крем VinoHydra є незамінним союзником для сухої та чутливої шкіри. Цей крем з ніжною текстурою, який на 95% складається з інгредієнтів натурального походження, заспокоює і насичує дуже чутливу і суху шкіру, повертаючи їй пружність і природне сяйво. Неймовірно ніжний крем глибоко зволожує, живить шкіру і зменшує почуття дискомфорту і стягнутості. Почервоніння та почуття стягнутості змінюються миттєвим почуттям комфорту. Шкіра з використанням крему стає помітно більш пружною та комфортною протягом усього дня. 

2. Зволожувальна маска-крем для обличчя Caudalie Vinohydra Moisturizing Mask, 15 мл.
Зволожуюча маска-крем VinoHydra дарує вашій шкірі по-справжньому глибоке зволоження. Вона інтенсивно живить і заспокоює навіть найчутливішу суху шкіру. Після нанесення шкіра стає більш м'якою та пружною, а також надовго захищеною від зневоднення. Маска заспокоює суху, зневоднену та подразнену шкіру інтенсивно живить. На 98% складається з інгредієнтів природного походження.

Набір "Інтенсивне зволоження" Caudalie Vinohydra Xmas 2024 (crm/60ml + mask/15ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.