Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІНТЕНСИВНИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ЗАСІБ ДЛЯ СУХОЇ ТА ПОДРАЗНЕНОЇ ШКІРИ ГОЛОВИ EUCERIN DERMOCAPILLAIRE 5% UREA INTENSIVE MOISTURIZER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Концентрат
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Від подразнення шкіри
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Суха
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Інтенсивний зволожуючий засіб для сухої та подразненої шкіри голови Eucerin DermoCapillaire 5% Urea Intensive Moisturizer фото
ОПИС

Інтенсивний зволожуючий засіб для сухої та подразненої шкіри голови Eucerin DermoCapillaire 5% Urea Intensive Moisturizer

Заспокійливий інтенсивний засіб був спеціально розроблений для людей із сухістю та свербінням шкіри голови. М'яка формула без ароматизаторів і без змивання не липка та забезпечує шкірі голови тривале інтенсивне зволоження, щоб заспокоїти подразнення та зменшити свербіж з першого використання. Він зменшує мікрозапалення, що викликає лупу та свербіж, і таким чином помітно покращує стан шкіри голови. Шкіра голови повертається до свого природного балансу, помітно покращується стан шкіри голови, усуваючи лупу та відновлюючи її природний баланс. Можна застосовувати дітям від 3 років. Випускається об'ємом 100 мл.

Призначення
Забезпечує інтенсивне зволоження, заспокоює свербіж і подразнення із першого використання. Діє проти сухості, що спричиняє свербіж, і значно покращує стан шкіри.

Активні компоненти
Сечовина - це одна з речовин, що виробляються шкірою для регулювання балансу вологи - природний зволожуючий фактор (Natural Moisturing Factor = NMF). Сечовина вже багато років виробляється синтетичним шляхом і використовується для зволоження. Сечовина гігроскопічна і зв'язує воду у верхньому шарі шкіри, в роговому шарі. Однак інгредієнт має і кератолітичну дію. Це означає, що він руйнує зв'язки між мертвими клітинами шкіри, тим самим сприяючи лущенню та забезпечуючи більш гладку поверхню шкіри. Як власний активний інгредієнт шкіри, сечовина добре переноситься навіть для дуже сухої шкіри.
Лікохалкон А - інгредієнт рослинного походження, відомий своїми заспокійливими властивостями, такими як зменшення підсвідомих запальних процесів (мікрозапалень).
Лактат (сіль молочної кислоти) - також виробляється шкірою природним шляхом і є частиною природного зволожуючого фактора (NMF), який регулює вміст вологи в шкірі. Лактат поглинає та утримує вологу в роговому шарі, або верхньому шарі шкіри, і тому відіграє життєво важливу роль у підтримці фізичних властивостей шкіри. Відомо, що низький рівень лактату в роговому шарі пов'язаний із сухістю шкіри.
Полідоканол — це протисвербіжний засіб (те, що використовується для полегшення свербежу), який, як було клінічно доведено, заспокоює шкіру та допомагає зменшити свербіж.

Рекомендації до застосування
Використовуйте один або два рази на день залежно від інтенсивності свербіння та сухості. За потреби засіб можна наносити двічі на день: вранці та ввечері. Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо використовувати засіб разом із шампунем цієї серії.

  • Вимийте волосся як зазвичай. Поверніть кришку засобу, щоб зняти її. Нанесіть засіб на вологу або на суху шкіру голови.
  • Розділіть волосся, нанесіть засіб безпосередньо на шкіру голови. Приділіть особливу увагу дуже сухим ділянкам.
  • Кінчиками пальців обережно промасажуйте шкіру. Не змивайте. Після нанесення засобу вкладіть волосся як зазвичай.

Склад:
Aqua, Urea, Methylpropanediol, Sodium Lactate, Laureth-9, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Lactic Acid, Arginine HCL, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol.

Інтенсивний зволожуючий засіб для сухої та подразненої шкіри голови Eucerin DermoCapillaire 5% Urea Intensive Moisturizer
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.