Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

CC КРЕМ ПРОТИ ПОЧЕРВОНІННЯ З SPF 30 NOREVA SENSIDIANE AR+ CC ANTI-REDNESS CREAM SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Noreva
Тип продукту: CC-крем для обличчя
Виробник: Laboratoires NOREVA
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
CC крем проти почервоніння з SPF 30 Noreva Sensidiane AR+ CC Anti-Redness Cream SPF 30 фото
ОПИС

CC крем проти почервоніння з SPF 30 Noreva Sensidiane AR+ CC Anti-Redness Cream SPF 30

Крем Noreva Sensidiane AR+ CC проти почервоніння c SPF30 — це комплексний коригувальний засіб з чистою технологією Color HD для ідеального покриття та тривалої стійкості, спеціально розроблений для чутливої ​​шкіри зі схильністю до куперозу та розацеа. За один крок він маскує дифузні та старі почервоніння та захищає від променів UVA/UVB, запобігаючи їх появі. Колір обличчя стає більш яскравим, рівним та бездоганним завдяки натуральним пігментам у формулі. Його нежирна текстура швидко вбирається, приховує всі відтінки почервоніння і залишає шкіру бархатисто-м'якою та комфортною, миттєво надаючи їй здорового блиску. Об'єм 40 мл.

Призначення

  • Заспокоює, зменшує почервоніння, зволожує.
  • Сонцезахисний фактор SPF30 нейтралізує вплив UVA- та UVB-променів, запобігаючи появі небажаної пігментації та фотостаріння.
  • Коригує тон і маскує недоліки.
  • Підвищує поріг чутливості шкіри. Зміцнює стінки кровоносних судин, запобігає їх подальшому розширенню. Захищає клітини від вільних радикалів. Зміцнює капіляри, зменшує проникність судин шкіри.

Активні компоненти
Комплекс біомемітичних жирних кислот NeutrazenTM Pro – помітно знижує та регулює чутливість шкіри.
Калмактив (екстракт азіатської центели) і вітамін PP – зменшують запалення, зміцнюють судини, запобігають розширенню судин.
Азелакалм - біологічно активний комплекс, що володіє властивостями азелаїнової кислоти і гліцину. Антибактеріальна, протизапальна, себорегулююча дія. Нейтралізує дифузне почервоніння, повертає сяйво шкіри.
Гіалуронова кислота 450kDa у формулі зволожує, захищає та зміцнює природний захист шкіри, стимулюючи бета-дефензин 2 (DEFB2).

Спосіб застосування
Наносити вранці на все обличчя замість засобів для догляду за шкірою та під макіяж. Під час перебування на сонці використовуйте відповідний сонцезахисний засіб.

Склад:
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Ci 77891 (Titanium Dioxide) [nano], Propanediol, Dimethicone, Cetyl Peg/ppg-10/1 Dimethicone, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Stearic Acid, Bis-peg/ppg-14/14 Dimethicone, Niacinamide, Potassium Azeloyl Diglycinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycerin, Centella Asiatica Leaf Extract, Palmitoyl Tripeptide-8, Ci 77492 (Iron Oxides), Magnesium Sulfate, Methylpropanediol, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Propylene Carbonate, Ci 77491 (Iron Oxides), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Disodium Edta, Ci 77499 (Iron Oxides), Caprylhydroxamic Acid, Xanthan Gum, Dimethiconol, Disodium Stearoyl Glutamate, Butylene Glycol, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triisopropanolamine, Dextran.

Протестовано під дерматологічним контролем. Не містить ароматизаторів.

CC крем проти почервоніння з SPF 30 Noreva Sensidiane AR+ CC Anti-Redness Cream SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.