Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ З АНА КИСЛОТАМИ FILORGA SKIN-PREP AHA CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Filorga
Тип продукту: Гель
Виробник: Laboratoires Filorga
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Очищувальний гель з АНА кислотами Filorga Skin-Prep AHA Cleansing Gel фото
ОПИС

Очищувальний гель з АНА кислотами Filorga Skin-Prep AHA Cleansing Gel

Незалежно від того, чи боретесь ви з щоденними забрудненнями або шукаєте ефективний засіб проти блиску, Filorga SKIN-PREP AHA Cleansing Gel – ваш найкращий вибір для збалансованого та красивого кольору обличчя. Цей очищуючий гель для мікропілінгу з AHA кислотами очищає шкіру від забруднень, освітлює і зменшує блиск. Він також надає розгладжуючу дію і ефект проти забруднень. Натхненна методами очищення, що використовуються в естетичних клініках, формула поєднує в собі 3 низькомолекулярні AHA (мигдальну кислоту, лимонну кислоту та гліколеву кислоту) з 1 більшою молекулою PHA (глюконолактон) для глибокого відлущування та розгладжування поверхні шкіри. М'яка гелева текстура гелю перетворюється на дрібну піну під час масажу та залишає шкіру м'якою та свіжою після кожного використання. Ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри. Некомедогенний. Випускається в обсязі 150 мл.

Призначення
Ідеально видаляє забруднення та омертвілі клітини, роблячи шкіру ідеально чистою та сяючою. Чинить розгладжуючу дію та ефект проти забруднень.

Активні компоненти
Суміш AHA (мигдальної, лимонної та гліколевої кислот) та PHA (глюконолактону) для глибокого відлущування та розгладжування поверхні.

Результат
З першого використання 94% жінок відчувають, що гель видаляє забруднення;
94% зазначають, що він зменшує блиск (1);
Після 7 днів використання 96% жінок кажуть, що їхня шкіра очистилася;
96% вважають її матовою (2).

(1) Самооцінка – 94 добровольці – з моменту першого застосування очищувального гелю AHA.
(2) Самооцінка – 94 добровольці – після 7 днів застосування очищувального гелю AHA двічі на день.

Спосіб застосування
Нанесіть на вологу шкіру, масажуйте 30 секунд, потім змийте. Уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі промити водою.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Gluconolactone, Cocamidopropyl Betaine, Niacinamide, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Propanediol, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Alaninate, Zinc Gluconate, Parfum (Fragrance), Trehalose, Urea, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Glycolic Acid, Azelaic Acid, Mandelic Acid, Pentylene Glycol, Serine, Maltodextrin, Bixa Orellana Seed Extract, O-cymen-5-ol, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Flour, Potassium Phosphate, 1,2-hexanediol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate.
 

Очищувальний гель з АНА кислотами Filorga Skin-Prep AHA Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.