Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ ГІДРОФІЛЬНА ДЛЯ ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ З ОРГАНІЧНИМ ГАМАМЕЛІСОМ WELEDA MAKE-UP REMOVAL CLEANSING OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Олія
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Олія гідрофільна для зняття макіяжу з органічним гамамелісом Weleda Make-Up Removal Cleansing Oil фото
ОПИС

Олія гідрофільна для зняття макіяжу з органічним гамамелісом Weleda Make-Up Removal Cleansing Oil

Зробіть процедуру очищення обличчя довершеною та ефективною –  гідрофільна олія Weleda для очищення та демакіяжу розроблена, щоб якісно очистити шкіру від бруду та макіяжу, в тому числі водостійкий тональний крем та туш, зберігаючи при цьому природне зволоження вашої шкіри. Ніжна і проста у використанні, олія ідеально підходить для всіх типів шкіри, включаючи суху, а також для чутливої області навколо очей. При взаємодії з теплою водою олія набуває легкої текстури, яка швидко змивається і не залишає жирної плівки. Пакування олії  у пляшки з  переробленого зеленого скла зі зручним безметалевим дозатором додає нотку елегантності ванній кімнаті. Об'єм 150 мл.

Призначення
Ніжно видаляє стійкий і водостійкий макіяж. Глибоко очищує пори. Живить і відновлює, не пересушує шкіру.

Властивості
В основі засобу - олія абрикосових кісточок, яка розчиняє макіяж та підтримує здоровий гідро-ліпідний баланс шкіри. Гідролат з органічного гамамелісу, отриманий з максимальним збереженням цілющих активних компонентів, освіжає, заспокоює шкіру та сприяє її зволоженню. 100% натуральна формула гідрофільної олії Weleda не лише ефективно справляється з видаленням бруду та стійкого макіяжу, а й живить і відновлює шкіру, робить її оксамитовою на дотик. 

Активні компоненти
Органічна олія з абрикосових кісточок: багата ненасиченими жирними кислотами та вітамінами; живить і зберігає природне зволоження шкіри, покращує бар’єрну функцію шкіри, ідеально підходить для догляду за чутливою та сухою шкірою. 
Органічна олія соняшника: легка олія, багата ненасиченими жирними кислотами; живить, заспокоює та зміцнює шкірний бар’єр, має цілющі властивості та особливо підходить як носій активних речовин для нормальної та комбінованої шкіри. 
Дистилят з органічного гамамелісу має тонізуючу та в’яжучу дію, заспокоює подразнену шкіру, сприяє її зволоженню.

Рекомендації до застосування
1. Нанесіть сухими чистими руками невелику кількість олії на суху шкіру. Обережно помасуйте обличчя та зону навколо очей. Потім додайте трішки теплої води, продовжуючи легкі масуючи рухи. За кілька секунд бруд та макіяж розчиняться. Потім ретельно змийте все теплою водою. 

2. Другим етапом очистіть обличчя гелем Weleda для глибокого очищення шкіри з органічним алое та гамамелісом (для нормальної, комбінованої та жирної шкіри) та скористайтесь зволожуючим тоніком Weleda.

Склад:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Tocopherol, Alcohol, Water (Aqua).

Без ароматизаторів та ефірних олій. Не містить барвників. 


 

Олія гідрофільна для зняття макіяжу з органічним гамамелісом Weleda Make-Up Removal Cleansing Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.