Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

УЛЬТРАЛЕГКА СУХА ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА СКІН ФУД WELEDA SKIN FOOD ULTRA-LIGHT DRY OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Олія
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Німеччина
Ультралегка суха олія для тіла Скін Фуд Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil фото
ОПИС

Ультралегка суха олія для тіла Скін Фуд Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil

Доторкніться до справжньої магії догляду за шкірою з новою ультралегкою сухою олією Weleda Skin Food! Це справжнє джерело краси та сяяння для вашої шкіри, що миттєво насичує шкіру вологою та дарує сяйво без неприємних жирних слідів. Цей двофазний спрей з легкою текстурою, немов вранішній туман, огорне ваше тіло невидимою вуаллю та подарує шкірі привабливе сяяння, яким особливо приємно похвалитися навесні та влітку. Цей спрей може стати вашим ідеальним супутником, забезпечуючи інтенсивне зволоження та захист від сухості шкіри, наприклад, у приміщеннях з кондиціонером, під час подорожі, після тривалого перебування на сонці, плавання в басейні чи іншому водоймі, або просто після душу. За відчуттями олія надлегка і нежирна, миттєво вбирається шкірою. Її фруктовий аромат апельсина переплітається з бальзамічними запашними нотками бензойної камеді з тропічних дерев та лаванди, створюючи неперевершений аромат. Олійку можна використовувати для тіла та обличчя (в якості додаткового догляду). Підходить для нормальної та сухої шкіри. Об'єм 100 мл. 

Призначення
Миттєво інтенсивно зволожує та живить, дарує шкірі ніжність та сяяння.

Властивості
Особлива формула з органічною олією жожоба, а також рослинними екстрактами органічної календули, ромашки та фіалки триколірної зібрала всю силу природи для  бездоганного вигляду вашої шкіри. Водна фракція спрею містить компоненти, які надають шкірі відчуття свіжості, миттєво зволожуючи її, а масляна фракція живить і захищає від втрати вологи, забезпечуючи дбайливий догляд.

Активні компоненти
Екстракт фіалки триколірної містить полісахариди. Він утворює на шкірі зволожуючий захисний шар і пом'якшує її. Призначений для догляду за сухою та чутливою шкірою.
Екстракт квітів календули володіє заспокійливою дією та сприяє регенерації шкіри. Квіти календули мають відтінки від світло-жовтого до помаранчевого. В них містяться каротиноїди, флавоноїди та сапоніни. 
Екстракт листя розмарину містить ефірну олію розмарину, похідні кавової кислоти, флавоноїди та тритерпени. Він володіє тонізуючим ефектом, використовується в продуктах для догляду за виснаженою та тьмяною шкірою.
Органічна олія соняшника є легкою рослинною олією. Ідеально підходить в якості масажного засобу, а також для догляду за нормальною та змішаною шкірою. Володіє прекрасними доглядаючими властивостями, використовується як основа для продуктів по догляду. В ній міститься велика доля ненасичених жирних кислот: лінолевої і олійної кислот.

Результат
91% користувачів погоджуються: вбирається миттєво
78% більше зволоження
100% натуральне походження

Рекомендації до застосування
Перед використанням добре струсіть флакон. Рівномірно нанесіть на суху шкіру тіла та розподіліть по шкірі. Для обличчя розпиліть на руки, потім нанесіть на шкіру (на додаток до вашої звичайної процедури, перед нанесенням крему). Уникайте області навколо очей. 

Склад:
Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Betaine  Sea Salt (Maris Sal), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol  Pentylene Glycol, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate,  Geraniol.

Ультралегка суха олія для тіла Скін Фуд Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.