Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСПОКІЙЛИВИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ EUCERIN INTIM PROTECT GENTLE CLEANSING FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Гель
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Сухі
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Дітям
  • Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Заспокійливий засіб для інтимної гігієни Eucerin Intim Protect Gentle Cleansing Fluid фото
ОПИС

Заспокійливий засіб для інтимної гігієни Eucerin Intim Protect Gentle Cleansing Fluid

Шкіра в інтимній зоні особливо чутлива. Порушення її природного бар’єра може спричиняти запалення, дискомфорт і навіть інфекції. Тому їй потрібен м'який і дбайливий засіб для очищення. Заспокійливий засіб для інтимної гігієни Eucerin має рН 4,5, що адаптований до рівня рН жіночої інтимної зони. Його формула містить молочну кислоту та неагресивні поверхнево-активні речовини, тому він підтримує природну мікрофлору й заспокоює подразнення. Підходить для використання всієї родини та дітям з 3 років. Випускається об'ємом 250 мл.

Призначення
Надзвичайно м'яко очищає, забезпечує комфорт і щоденний захист. Заспокоює та залишає відчуття свіжості. Допомагає заспокоїти подразнення.

Властивості
Заспокійливий засіб Eucerin Intim Protect містить споріднену шкірі молочну кислоту та бісаболол, відомий своїми протизапальними властивостями. Засіб підтримує природну мікрофлору інтимної зони та допомагає заспокоїти подразнення. Він добре сумісний із чутливою шкірою, навіть у випадках дерматозів (таких як вагінальний мікоз або неспецифічне запалення). Підходить для догляду під час фаз гормональних змін (менструація, менопауза).

Активні компоненти
Молочна кислота та лактобактерії допомагають підтримувати оптимальну кислотність і природну мікрофлору в інтимній зоні. Крім того, молочна кислота є природним зволожувальним фактором. 
Бісаболол запобігає подразненням, запаленням і має протимікробну дію.

Рекомендації до застосування
Налийте трохи гелю для інтимної гігієни на долоню та використовуй для очищення ніжних та делікатних зон. Змийте теплою водою. Підходить для щоденного використання.

Склад:
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Myreth Sulfate, Lauryl Glucoside, Lactic Acid, Sodium Chloride, Pantolactone, Panthenol, Bisabolol, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Parfum.

Без лужного мила. Має легкий аромат.
 

Заспокійливий засіб для інтимної гігієни Eucerin Intim Protect Gentle Cleansing Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.