Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІАЛУРОНОВА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CAUDALIE VINOHYDRA HYALURONIC SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гіалуронова сироватка для обличчя Caudalie VinoHydra Hyaluronic Serum фото
ОПИС

Гіалуронова сироватка для обличчя Caudalie VinoHydra Hyaluronic Serum

Відкрийте для себе зволожуючу сироватку VinoHydra, засіб із найвищою концентрацією виноградної води. Цей заспокійливий засіб створений для спраженої шкіри, яке вловлює і безперервно доставляє вологу до шкіри. VinoHydra активно утримує вологу та забезпечує її поширення протягом усього дня. 97% натуральна формула поєднує потужні регідратуючі активні інгредієнти і культову органічну виноградну воду Caudalie, що забезпечує інтенсивне зволоження, а також заспокоює чутливість і зменшує почервоніння. Рекомендована для будь-якого типу шкіри, навіть дуже чутливої. Випускається у флаконі із дозатором, об'єм 30 мл.

Призначення
Зволожує шкіру, розгладжуючи тонкі зморшки, забезпечує антиоксидантний захист від вільних радикалів. Підтримує водний баланс епідермісу, заспокоює та відновлює шкіру, а також забезпечує її м'якість та еластичність.

Властивості
Існують різні форми гіалуронової кислоти: низькомолекулярна, середньо- та високомолекулярна. Маючи дуже низьку молекулярну масу, таку як ця гіалуронова сироватка легко вбирається в шкіру, постійно зволожуючи і розгладжуючи тонкі лінії.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота – 100% натуральне походження, вироблена біотехнологіями, розгладжує та зволожує поверхню шкіри.
Органічна виноградна вода - зволожуюча, заспокійлива, антиоксидантна та пребіотична, допомагає зміцнити мікробіоту шкіри, надаючи їй здоровішого вигляду.
Поліфеноли – екстракти кісточок французького винограду, які є антиоксидантами та блокують 100% вільні радикали.
97% інгредієнтів натурального походження.

Спосіб застосування
Наносите вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї перед використанням крему.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitoyl Grape Seed Extract, Polyacrylate Crosspolymer-6, Caprylyl Glycol, Squalane, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Xanthan Gum, Sorbitan Oleate, Sodium Carboxymethyl Beta-glucan, Citric Acid, Hyaluronic Acid, Sorbitan Laurate, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Potassium Sorbate, Myristyl Malate Phosphonic Acid, Parfum (Fragrance).(245/059).

Веган. Некомедогенна. Без олії. Протестовано під дерматологічним контролем.

Гіалуронова сироватка для обличчя Caudalie VinoHydra Hyaluronic Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.