Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СУХА ОЛІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ ТА ТІЛА RENE FURTERER 5 SENS ENHANCING DRY OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Олія
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Регенерація
  • Для блиску
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Суха олія для волосся та тіла Rene Furterer 5 Sens Enhancing Dry Oil фото
ОПИС

Суха олія для волосся та тіла Rene Furterer 5 Sens Enhancing Dry Oil

Порадуйте свої почуття розкішною олією, яка зміцнить ваше волосся і шкіру. Завдяки унікальному складу 5 дорогоцінних олій 100% натурального походження, ця зміцнююча суха олія призначена для ідеального балансу між доглядом, задоволенням та неперевершеною красою. Олія «5 sens» має сухий дотик: завдяки системі мікродифузії формула при використанні перетворюється на димку і залишає тонку та повітряну вуаль з прекрасним атласним сухим дотиком. Вона швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску. Її чуттєвий і чарівний аромат огортає шкіру і волосся своїми чуттєвими і захоплюючими нотами, піднімає настрій і пробуджує почуття.

Призначення

  • Захищає і живить волосся, роблячи його м'яким і блискучим;
  • День за днем зволожує та зміцнює шкіру, розкриваючи її природну м'якість. 

Активні компоненти
Олія шафрану дуже багата на незамінні жирні кислоти, зволожуючі елементи, важливі для здоров'я шкіри голови, і забезпечує гарний зовнішній вигляд сухого волосся.
Олія авокадо, багата на незамінні жирні кислоти і вітамін Е, глибоко зволожує волосся і допомагає відновити гідроліпідну плівку. Має омолоджуючу, відновлюючу та захисну дію.
Олія солодкого мигдалю добре зволожує шкіру, значно підвищуючи її гнучкість. Вітамін Е, що міститься в ній, є потужним природним антиоксидантом, який уповільнює процеси старіння клітин. Добре живить сухе волосся, покриваючи його захисною плівкою.
Олія жожоба має протизапальну та регенеруючу дію. Завдяки своїй сильній проникаючій здатності, даний інгредієнт глибоко доставляє вологу та поживні речовини.
Рицинова олія сприяє усуненню сухості та лущення шкіри, вирівнює її тон і підвищує еластичність, а також зміцнює волосся та стимулює процеси їх зростання.  

Рекомендації до застосування
Розпиліть олію на долоню, безпосередньо на тіло, на вологе або сухе волосся. Ця олія, яка розкриває красу і призначена для багаторазового використання без змивання, її можна використовувати за бажанням протягом року.

Склад:
Isododecane. Diisopropyl Adipate. Isodecyl Neopentanoate. Coco-caprylate/caprate. Dicaprylyl Carbonate. C12-15 Alkyl Benzoate. Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus Tinctorius Seed Oil). Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima Oil). Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Prunus Amygdalus Dulcis Oil). Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (Ricinus Communis Seed Oil). Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Simmondsia Chinensis Seed Oil). Fragrance (Parfum). Bht. Geraniol. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil). Tocopherol.

Суха олія для волосся та тіла Rene Furterer 5 Sens Enhancing Dry Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.