Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ФАРБОВАНИМ ВОЛОССЯМ CHI COLOR CARE COLOR LOCK CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся: Пофарбовані
Виробник: Farouk Systems Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Зміцнення
  • Для блиску
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Кондиціонер для догляду за фарбованим волоссям Chi Color Care Color Lock Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер для догляду за фарбованим волоссям Chi Color Care Color Lock Conditioner

Кондиціонер для фарбованого волосся Chi Color Care Color Lock Conditioner – це засіб, що допоможе кожній дівчині виглядати бездоганно за будь-яких обставин. Ваш неповторний колір волосся залишиться насиченим протягом тривалого періоду, завдяки високій концентрації органічних інгредієнтів, які інтенсивно живлять волосся, запобігають втраті кольору та сприяють зміцненню волосяних цибулин. Ніжна формула фіксує колір, заповнює і балансує вологу в фарбованому волоссі. Підходить у використанні для фарбованого волосся. Вік: 18+. Об'єм 355 мл.

Призначення
Подовжує яскравість кольору, живить та захищає від вицвітання та пошкодження, забезпечуючи тривалий результат. Відновлює силу, надає м'якості і чудового блиску, зберігає забарвлене волосся здоровим і яскравим.

Активні компоненти
Екстракт бамбука згладжує лусочки волосяного стрижня.
Сік алое вера зволожує епідерміс, підтримує еластичність пасм.
Протеїни шовку зміцнюють структуру, надають здорового світла.
Ніжна формула, що доглядає, і інноваційна технологія VibraRiche забезпечать фарбованому волоссю всебічну турботу і захист від коріння до кінчиків.

Результат
При регулярному використанні волосся виглядає густим і об'ємним, сяючим і шовковистим.

Рекомендації до застосування
Після миття шампунем нанести кондиціонер і рівномірно розподілити по волоссю. Для звичайного кондиціонування – залишити на 2 хвилини, для глибокого – обернути голову рушником та залишити на 5 хвилин.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Silk, Polysilicone-19, Ribes Grossularia Fruit Extract, Phyllostachis Bambusoides Extract, Quaternium-96, Panthenol, Rapeseedamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Trideceth-10, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, PPG-1 Trideceth-6, DiPropylene Glycol, Propanediol, Amodimethicone, Phenyl Trimethicone, Glycolic Acid, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Linalool.

Без сульфатів. Без парабенів.

Кондиціонер для догляду за фарбованим волоссям Chi Color Care Color Lock Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.