Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ-СОРБЕТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CAUDALIE VINOHYDRA MOISTURIZING SORBET

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна реєстрації: Франція
Зволожувальний крем-сорбет для обличчя Caudalie Vinohydra Moisturizing Sorbet фото
ОПИС

Зволожувальний крем-сорбет для обличчя Caudalie Vinohydra Moisturizing Sorbet

Зволожуючий крем сорбет VinoHydra зволожує шкіру та заспокоює сприйнятливу шкіру. Відразу після нанесення він знижує чутливість шкіри і скорочує почервоніння. Його текстура, що тане, надлегка і свіжа, як сорбет, миттєво тане на шкірі, що робить його ідеальним засобом для нормальної і чутливої шкіри. Випускається у тюбику 60 мл.

Призначення
Крем сорбет VinoHydra посилює природні захисні властивості шкіри, що реагує на подразнення, послаблює її чутливість та відновлює водний баланс. Дарує шкірі природне сяйво, розгладжує, пом'якшує і робить її шовковистою та приємною на дотик. 98% інгредієнтів натурального походження

Властивості
При контакті з поверхнею шкіри крем перетворюється на приємну рідку консистенцію, яка ніжно огортає та розслаблює. Активні компоненти дбайливо доглядають стан дерми і покращують обмінні процеси на клітинному рівні. Ніжна дія Vinohydra Moisturizing Sorbet підходить навіть для самої чутливої шкіри, не викликає подразнення (за винятком індивідуальної непереносимості будь-якого компонента) та дискомфортних відчуттів.

Результат
Зволожена, сяюча, шовковиста шкіра. Гарний та доглянутий вигляд.

Спосіб застосування
Необхідну кількість крему нанести на попередньо очищене обличчя та область шиї. Розподілити рівномірними масажними рухами від центру після застосування сироватки. Уникати потрапляння у вічі.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Palmitoyl Grape Seed Extract, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Erythritol, Lecithin, Mannitol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Butylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Carboxymethyl Beta-glucan, Sodium Citrate, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Homarine Hcl, Sodium Anisate, Alcohol, Acetyl Tetrapeptide-15, Parfum (Fragrance).(098/131).

Схвалено дерматологами. Веганська формула не містить парабенів, феноксиетанолу, фталатів, мінеральних масел та інгредієнтів тваринного походження.

Зволожувальний крем-сорбет для обличчя Caudalie Vinohydra Moisturizing Sorbet
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.