Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CAUDALIE VINOHYDRA DEEP HYDRATION MOISTURIZER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Caudalie Vinohydra Deep Hydration Moisturizer фото
ОПИС

Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Caudalie Vinohydra Deep Hydration Moisturizer

Інтенсивний зволожуючий крем VinoHydra є незамінним союзником для сухої та чутливої шкіри. Цей крем з ніжною текстурою, який на 95% складається з інгредієнтів натурального походження, заспокоює і насичує дуже чутливу і суху шкіру, повертаючи їй пружність і природне сяйво. Почервоніння та почуття стягнутості змінюються миттєвим почуттям комфорту. Шкіра з використанням крему стає помітно більш пружною та комфортною протягом усього дня. Випускається у баночці 50 мл.

Призначення
Неймовірно ніжний крем глибоко зволожує, живить шкіру і зменшує почуття дискомфорту і стягнутості.

Активні компоненти
Органічна виноградна вода - зволожує, заспокоює.
Гіалуронова кислота – на 100% натуральний продукт біотехнологічного походження, розгладжує шкіру та надовго дарує їй зволоження, впливаючи на верхні шари.

Спосіб застосування
Наносити вранці та ввечері після сироватки на шкіру обличчя та шиї.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Coco-caprylate/caprate, Squalane, Ethyl Oleate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Potassium Cetyl Phosphate, Palmitoyl Grape Seed Extract, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Glucoside, Hydrogenated Castor Oil/sebacic Acid Copolymer, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance).(392/003).

Не містить ПЕГ (PEG) та силікони. Ідеально підходить для чутливої шкіри. Схвалено дерматологами. Веганська формула, не містить парабенів, феноксиетанолу, фталатів, мінеральних масел та інгредієнтів тваринного походження.

Інтенсивно зволожуючий крем для обличчя Caudalie Vinohydra Deep Hydration Moisturizer
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.