Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІПОСОМАЛЬНИЙ ЛОСЬЙОН ДЛЯ ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ SESDERMA SENSYSES HYALURONIC CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ліпосомальний лосьйон для зняття макіяжу SesDerma Sensyses Hyaluronic Cleanser фото
ОПИС

Ліпосомальний лосьйон для зняття макіяжу SesDerma Sensyses Hyaluronic Cleanser

Очищення - це перша косметична процедура і найважливіша, щоб зберегти вашу шкіру здоровою, збалансованою та молодою. Вибір хорошого косметичного очищуючого засобу життєво важливий. Sensyses Hyaluronic спеціально створений для зневодненої шкіри або шкіри зі зморшками, а також для тих, хто зазнав ін'єкції гіалуронової кислоти або бажає продовжити ефект від процедури. До складу засобу входить комплекс ліпосом, гіалуронова кислота, яка очищає шкіру, зволожує глибокі шари дерми, розгладжує зморшки. Лосьйон прибирає як водорозчинні забруднення, так і жиророзчинні. Рекомендований для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Виготовляється в флаконі з помпою об'ємом 200 мл.

Призначення
Видаляє залишки косметики та забруднень. Покращує поглинання засобів для догляду. Залишає відчуття комфорту та свіжості надовго. Інтенсивно зволожує.

Властивості
У складі косметичного засобу міститься 3 типи гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою. Вони насичують кожну клітину необхідною кількістю вологи, не дають їй випаровуватися. Ексклюзивна технологія Nanotech забезпечує проникнення 95% активних компонентів у глибокі шари шкіри. Органічний кремній бореться з вільними радикалами та усуває млявість. Пантенол заспокоює, знімає подразнення.

Активні компоненти
Пантенол має заспокійливий, протизапальний, відновлюючий і загоюючий ефект.
Органічний кремній надає шкірі пружність та еластичність, зволожує.
Високо-, низько- та середньомолекулярна ліпосомована гіалуронова кислота миттєво зволожує шкіру, підвищує її еластичність та розгладжує зморшки.

Застосування
Нанесіть потрібну кількість тонізуючого засобу на ватний диск. Протріть обличчя, шию та зону декольте, якщо шкіра сильно забруднена – повторіть. Зверху нанесіть відповідний зволожуючий крем для обличчя або активний догляд за необхідністю. Використовуйте лосьйон 1-2 рази на день після вмивання.

Склад:
Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Ci17200, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Lecithin, Methylsilanol Mannuronate, Panthenol, Pantolactone, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-4 Laurate/sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/caprate, Retinyl Palmitate, Sodium, Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Tocopherol.

Ліпосомальний лосьйон для зняття макіяжу SesDerma Sensyses Hyaluronic Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.