Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ДЛЯ КОРЕКЦІЇ ТЕМНИХ КІЛ ПІД ОЧИМА LIERAC DIOPTI DARK CIRCLE CORRECTION FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Lierac
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Тонування
  • Від темних кіл під очима
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Флюїд для корекції темних кіл під очима Lierac Diopti Dark Circle Correction Fluid фото
ОПИС

Флюїд для корекції темних кіл під очима Lierac Diopti Dark Circle Correction Fluid

Справжня професійна процедура для довкола очей, флюїд для корекції темних кіл коригує всі типи темних кіл (сині, коричневі та порожні). В основі формули запатентований стабілізований вітамін С з антиоксидантними властивостями у поєднанні з екстрактом голки. Ці активні інгредієнти були спеціально відібрані через їхню цілеспрямовану ефективність проти темних кіл. Результати видно відразу і надовго: зовнішній вигляд і площа поверхні темних кіл зменшуються, і вигляд стає яскравішим. Випускається в тюбику 15 мл.

Призначення
Миттєво камуфлює темні кола завдяки тональній формулі. Надовго зменшує площу та інтенсивність кольору темних кіл, вирівнює тон контуру очей.

Властивості
Цей тональний флюїд, що на 95% складається з інгредієнтів природного походження, миттєво маскує темні кола. Формула не містить ароматів і пройшла випробування під дерматологічним та офтальмологічним контролем. Підходить для чутливих очей.

Активні компоненти
Вітамін С 100% натурального походження запобігає пошкодженню клітин вільними радикалами (сонце, екрани, стрес, забруднення навколишнього середовища тощо) та уповільнює механізм меланогенезу, обмежуючи пігментацію шкіри.
Екстракт голки сприяє мікроциркуляції крові, зменшуючи появу та обмежуючи утворення темних кіл.

Спосіб застосування
Наносити флюїд, еквівалентний рисовому зерну, під ділянку очей вранці та ввечері після сироватки та перед кремом. Розгладьте текстуру зсередини назовні і завершіть легким постукуванням.

Склад:
AQUA / WATER / EAU. GLYCERIN. C15-19 ALKANE. CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE. BUTYLENE GLYCOL. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL. CETYL PALMITATE. C10-18 TRIGLYCERIDES. HEXYLDECANOL. HEXYLDECYL LAURATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. GLYCERYL STEARATE. JOJOBA ESTERS. CETYL ALCOHOL. STEARYL ALCOHOL. MICA. ASCORBYL GLUCOSIDE. SODIUM POLYACRYLATE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. ETHYLHEXYLGLYCERIN. CI 77492 / IRON OXIDES. PHENETHYL ALCOHOL. RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT. CI 77491 / IRON OXIDES. TOCOPHEROL. SODIUM HYDROXIDE. CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE. POLYGLYCERIN-3. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. CI 77499 / IRON OXIDES. HYDROLYZED YEAST EXTRACT. GLYCOLIPIDS. 1297B.

Флюїд для корекції темних кіл під очима Lierac Diopti Dark Circle Correction Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.