Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА "СЯЙВО КОЛЬОРУ" ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ RENE FURTERER COLOR GLOW REPAIRING GLOW CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Захист кольору
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Маска
ОПИС

Маска "Сяйво кольору" для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Repairing Glow Conditioner

Професійна маска, розроблена спеціально для фарбованого або мелірованого волосся, відновлює волокна волосся і зміцнює його структуру. Її формула поєднує в собі професійні активні інгредієнти природного походження: органічні амінокислоти окари, аналогічні амінокислотам кератину, органічний екстракт гамамелісу, антиоксидантна ефірна олія лимона та оцет ацероли. Ця глибока обробка з дією проти ламкості зменшує пористість волокон, розплутує їх, не обтяжуючи та розгладжує поверхню волосся. Тануча текстура огортає волосся ніжним квітковим ароматом. Волосся стає шовковистим, легко розчісується і стає більш слухняним при укладанні. Колір локонів покращується, стає інтенсивнішим, яскравішим і зберігається протягом тривалого часу.

Призначення
Відновлює, зміцнює і надає сяйво фарбованому або мелірованому волоссю.

Активні компоненти
Екстракт окари природного походження близький до кератинового білка. Сила амінокислот, що містяться в ньому, дозволяє реструктурувати чутливе волосся.
Вишневий оцет ацероли/екстракт ацероли - оцет ацероли, витягнутий з невеликої вишні, багатий на вітамін С і фруктові кислоти. Завдяки кислому pH розгладжує лусочки і нейтралізує вапняний наліт, надаючи волоссю ультра блиск.

Результат
Яскравість кольору до 10 тижнів;
У 3 рази менше ламкості;
Легко розплутує 92%;
Зволоження протягом 72 годин;
Не викликає подразнення шкіри голови 84%;

Рекомендація до застосування
Після миття шампунем нанесіть на підсушене рушником волосся. Залишіть на 2-5 хвилин. Ретельно промийте водою.

Склад:
Water (Aqua). Glycerin. Caprylic/capric Triglyceride. Cetyl Alcohol. Dicaprylyl Carbonate. Behenamidopropyl Dimethylamine. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter). Cetearyl Alcohol. 1,2-hexanediol. Arginine Hcl. Benzoic Acid. Cetearyl Glucoside. Citrus Limon (Lemon) Peel Oil (Citrus Limon Peel Oil). Fragrance (Parfum). Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja Oil). Glycine Soja (Soybean) Seedcake Extract (Glycine Soja Seedcake Extract). Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract (Hamamelis Virginiana Leaf Extract). Lactic Acid. Lysine Hcl. Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract (Malpighia Glabra Fruit Extract). Red 33 (Ci 17200). Sclerotium Gum. Tocopherol. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate. Vinegar (Acetum).

Маска "Сяйво кольору" для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Repairing Glow Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.