Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-КОНТУР ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ ТА ГУБ "БЛАКИТНА ДЖЕНТІАНА ТА ЕДЕЛЬВЕЙС АЛЬПІЙСЬКИЙ" WELEDA BLUE GENTIAN & EDELWEISS CONTOURING EYE & LIP CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Виробник: Weleda AG
Вік: 50+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Губи
  • Контур очей
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Крем-контур для шкіри навколо очей та губ
ОПИС

Крем-контур для шкіри навколо очей та губ "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Eye & Lip Cream

Новий антивіковий крем для шкіри навколо очей та губ Weleda на основі органічних блакитної джентіани (тирличу безстеблового), едельвейсу та централи азіатської значно зменшує ознаки старіння шкіри: розгладжує глибокі й дрібні зморшки, усуває темні кола та набряки навколо очей. В результаті щоденного використання ви помітите що контури очей та губ стали більш чіткими, глибокі та дрібні зморшки зменшуються, а шкіра більш підтягнута, щільна, пружна та еластична. Підходить для користувачів контактних лінз.

Призначення
Значно зменшує ознаки старіння шкіри: розгладжує глибокі й дрібні зморшки, усуває темні кола та мішки навколо очей. 

Властивості
Спеціально розроблений для боротьби зі старінням шкіри, крем містить унікальний запатентований комплекс COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX, який збільшує вміст колагену в шкірі на 60%. Комплекс сприяє підвищенню щільності, міцності та еластичності шкіри.

Активні компоненти
Рослинний комплекс COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX спеціально розроблений для коригування ознак старіння шкіри. Інноваційний комплекс діє одночасно на 7 напрямках: збільшує вміст колагену в шкірі, активує відновлення клітин, зменшує зморшки, вирівнює тон шкіри, покращує еластичність, зволожує та зміцнює захисний бар’єр.
Екстракт блакитної джентіани особливо характеризується своїми флавоноїдами та гіркими речовинами. Він сприяє пружності шкіри, захищає шкіру від передчасного старіння та має заспокійливі властивості.
Екстракт едельвейса захищає клітини від негативного сонячного впливу та пошкоджень. Володіє сильним антиоксидантним ефектом.

Результат:
+60% підвищується вміст колагену завдяки комплексу COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX*
82% користувачів відмічають помітне зміцнення шкіри навколо очей**
80% користувачів відмічають зменшення набряклості**
74% користувачів відмічають, що шкіра виглядає більш розгладженою**
* Тест in vitro рослинного комплексу, що містить органічну блакитну джентіану, едельвейс та централу азійську.
**Користувацький тест після 28 днів використання.

Рекомендації до застосування
Нанесіть крем на контур очей і губ, обережно вмасуйте у шкіру. Використовувати вранці і ввечері.

Склад:
Aqua, Olive Oil, Glycerin, Alcohol, Sunflower Seed Oil, Castor Oil, Shea Butter, Candelilla Wax, Fatty acid ester, Sacha inchi oil, Lysolecithin, Blue Gentian, Edelweiss extract, Olive-leaf extract, Green tea extract, Punica Granatum Extract, Centella asiatica extract, Althaea Officinalis Root Extract, Betaine, Xanthan Gum, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment, Caffeine, Tocopherol, Citric Acid, Clay, Glyceryl Caprylate, Sugar ester, Sodium Stearoyl Glutamate.

Без аромату. Переносимість ніжною шкірою навколо очей перевірена дерматологічно та офтальмологічно.

Крем-контур для шкіри навколо очей та губ "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Eye & Lip Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.