Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-КОНТУР ДЕННИЙ "БЛАКИТНА ДЖЕНТІАНА ТА ЕДЕЛЬВЕЙС АЛЬПІЙСЬКИЙ" WELEDA BLUE GENTIAN & EDELWEISS CONTOURING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Виробник: Weleda AG
Вік: 50+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Крем-контур денний
ОПИС

Крем-контур денний "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Day Cream

Новий антивіковий денний крем Weleda на основі  органічних блакитної джентіани (тирличу безстеблового), едельвейсу та центели азіатської помітно зменшує ознаки старіння шкіри: підтягує контур обличчя, зменшує наявні зморшки, вирівнює тон шкіри. В результаті щоденного використання ви помітите більш виразні контури обличчя: підтягнута шкіра шиї та обличчя подарує бездоганний вигляд. Зменшуються глибокі зморшки, шкіра виглядає більш молодою. Ви відчуєте, що шкіра стала більш щільною, міцною та еластичною. 

Призначення
Підтягує контур обличчя, зменшує глибокі та дрібні зморшки. Бореться з втратою пружності шкіри та надає миттєвого і тривалого зволоження. Компенсує вплив менопаузи на шкіру.

Властивості
Спеціально розроблений для боротьби зі старінням шкіри, крем містить унікальний запатентований комплекс COLLAGEN+ ACTIVE COMPLEX*, який збільшує вміст колагену в шкірі на 60%**. Комплекс сприяє підвищенню щільності, міцності та еластичності шкіри. 

Активні компоненти
Рослинний комплекс COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX спеціально розроблений для коригування ознак старіння шкіри. Інноваційний комплекс діє одночасно на 7 напрямках: збільшує вміст колагену в шкірі, активує відновлення клітин, зменшує зморшки, вирівнює тон шкіри, покращує еластичність, зволожує та зміцнює захисний бар’єр.
Екстракт блакитної джентіани особливо характеризується своїми флавоноїдами та гіркими речовинами. Він сприяє пружності шкіри, захищає шкіру від передчасного старіння та має заспокійливі властивості.
Екстракт едельвейса захищає клітини від негативного сонячного впливу та пошкоджень. Володіє сильним антиоксидантним ефектом.

Результат:
+60% підвищується вміст колагену завдяки комплексу COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX*
100% жінок відмічають збільшення еластичності шкіри**
74% користувачів відмічають зменшення наявних зморшок**
83% користувачів відмічають, що шкіра виглядає більш розгладженою**
77% користувачів відмічають підвищення пружності шкіри**
* Тест in vitro рослинного комплексу, що містить органічну блакитну джентіану, едельвейс та центеллу азійську.
**Користувацький тест після 28 днів використання.

Рекомендації до застосування
Нанесіть вранці на очищену шкіру обличчя, шиї, область декольте і коловими рухами м'яко вмасуйте його. Використовуйте таку кількість крему, щоб його могла увібрати шкіра.

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Hectorite, Alcohol, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Gentiana Septemfida Flower/Leaf/Stem Extract, Gentiana Acaulis Flower/Leaf Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf/Stem Extract, Olea Europeae (Olive) Leaf Extract, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract  Betaine, Xanthan Gum, Citric Acid, Tocopherol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Caprylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Silica, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral.

Некомедогенний. Переносимість шкірою перевірена клінічно та дерматологічно. 

Крем-контур денний "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.