Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ЛІФТИНГ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ "ГРАНАТ ТА ПЕПТИДИ МАКИ ПЕРУАНСЬКОЇ" WELEDA POMEGRANATE & MACA PEPTIDES FIRMING EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Виробник: Weleda AG
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Зміцнення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей
ОПИС

Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Eye Cream

Новий антивіковий крем для шкіри навколо очей Weleda з гранатом та пептидами маки перуанської значно зменшує ознаки старіння шкіри: розгладжує глибокі й дрібні зморшки, усуває темні кола та набряки навколо очей. В результаті щоденного використання ви помітите що контури очей стали більш чіткими, глибокі та дрібні зморшки зменшуються, а шкіра більш підтягнута, щільна, пружна та еластична. Очі випромінюють здоров’я, молодість та щастя. Підходить для користувачів контактних лінз.

Призначення
Зменшує глибину зморшок, усуває набряклість під очима та освітлює темні кола. Дарує шкірі навколо очей свіжий вигляд, пружність, зволоженість. 

Властивості
Ефективність крему базується на дії натуральних пептидів маки перуанської. Вона спрямована на регенерацію клітин та зменшення глибини зморшок. Формула крему збагачена органічною олією кісточок гранату та екстрактом листя оливи, що зволожують шкіру та дарують їй пружність. Відновлюючий мікс з екстрактом граната, зеленого чаю та кофеїном має антиоксидантну дію та усуває  набряклість та темні кола. 

Активні компоненти
Гідролізат кореня маки перуанської (пептиди кореня маки перуанської). Пептиди маки отримують з кореня маки перуанської за допомогою біоферментного процесу. Ці пептиди сприяють оновленню клітин, зменшують зморшки та покращують природне сяйво шкіри.
Олія кісточок гранату багата вітамінами С і К, жирними кислотами та антиоксидантами. Вона інтенсивно зволожує, зміцнює та розгладжує шкіру. Антиоксиданти захищають клітини шкіри від агресивної дії вільних радикалів, включаючи УФ-промені, синє світло від телефонів та ноутбуків, пилу та інших шкідливих факторів.
Екстракт листя оливи підтримує власні процеси регенерації шкіри та забезпечує тривале зволоження. Чинить  антиоксидантні та заспокійливі властивості на шкіру.

Результат:
+75% користувачів підтвердили, що зменшився набряк під очима.*
*Дослідження за участю 32 осіб після чотирьох тижнів використання двічі на день.
+84% користувачів підтвердили, що шкіра навколо очей пом’якшена.*
*Користувацький тест, застосування двічі на день протягом 4 тижнів.
+69% миттєве зволоження шкіри через 30 хвилин після нанесення*
*Виміряно в 33 суб’єкта.

Рекомендації до застосування
Наносьте невелику кількість крему на шкіру навколо очей вранці та ввечері.

Склад:
Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Sorbitan Stearate, Punica Granatum Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lysolecithin, Punica Granatum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Olea Europeae (Olive) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Xanthan Gum, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment, Caffeine, Tocopherol, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Glyceryl Caprylate, Sucrose Cocoate, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin.

Крем-ліфтинг для шкіри навколо очей "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.