Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ КРЕМ-ЛІФТИНГ "ГРАНАТ ТА ПЕПТИДИ МАКИ ПЕРУАНСЬКОЇ" WELEDA POMEGRANATE & MACA PEPTIDES FIRMING NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Виробник: Weleda AG
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Нічний крем-ліфтинг
ОПИС

Нічний крем-ліфтинг "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Night Cream

Нічний крем-ліфтинг з гранатом та пептидами маки перуанської від швейцарського бренду Weleda  є ідеальним засобом для жінок, які хочуть максимально підтримати та наситити шкіру корисними компонентами. Адже саме в нічний час, коли ми спимо, наша шкіра найактивніше працює над усуненням таких проблем, як зморшки, втрата пружності та тьмяний вигляд шкіри. Цей крем містить сучасну та дієву комбінацію інгредієнтів, які допомагають активізувати природні процеси регенерації шкіри, та запобігають передчасному старінню шкіри. Вже з першого нанесення цього крему ваша шкіра віддячить вам шовковистістю та сяянням. А при регулярному використанні крему в комплексі з усіма засобами цієї лінійки помітно зменшуються зморшки, шкіра стає більш зволоженою, пружною та підтягнутою.

Призначення
Підтримує процеси відновлення та регенерації шкіри у нічний час, щоб зберегти красу та молодість шкіри. Помітно підтягує, активізує регенерацію клітин шкіри, живить її і розгладжує зморшки.

Властивості
Ефект нічного крем-ліфтингу базується на потужній дії на клітини шкіри натуральних пептидів маки перуанської, спрямованої на оновлення клітин, зменшення глибини зморшок та надання шкірі сяючого вигляду. Насичена формула поєднує в собі також корисні зволожуючі та живильні властивості органічних олії кісточок гранату, масла ши та екстракту листя оливи, які  підтримують бар'єрну функцію шкіри, сприяють оновленню клітин та допомагають шкірі зберігати пружність та еластичність.

Активні компоненти
Гідролізат кореня маки перуанської (пептиди кореня маки перуанської). Пептиди маки отримують з кореня маки перуанської за допомогою біоферментного процесу. Ці пептиди сприяють оновленню клітин, зменшують зморшки та покращують природне сяйво шкіри.
Олія кісточок гранату  багата вітамінами С і К, жирними кислотами та антиоксидантами. Вона інтенсивно зволожує, зміцнює та розгладжує шкіру. Антиоксиданти захищають клітини шкіри від агресивної дії вільних радикалів, включаючи УФ-промені, синє світло від телефонів та ноутбуків, пилу та інших шкідливих факторів.
Екстракт листя оливи підтримує власні процеси регенерації шкіри та забезпечує тривале зволоження. Чинить  антиоксидантні та заспокійливі властивості на шкіру.
Масло ши, багате на необхідні для живлення та відновлення клітин шкіри жирні кислоти, швидко вбирається шкірою, зволожує, розгладжує зморшки та підтримує бар'єрну функцію шкіри.

Результат:
-16% зменшення глибини зморшок*
*Виміряно в користувацькому тесті після 4-х тижнів використання двічі на день.
+70% користувачів погоджуються, що еластичність шкіри підвищилася.*
*Виміряно в користувацькому тесті після 2-х тижнів
+81% користувачів підтверджують, що шкіра стала більш сяючою*
*Споживче дослідження за участю 31 суб’єкта після 4-х тижнів використання двічі на день

Рекомендації до застосування
Нанесіть щовечора на очищену шкіру обличчя, шиї, область декольте. Використовуйте таку кількість крему, щоб його могла увібрати шкіра.

Склад:
Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside  Alcohol, Hectorite, Punica Granatum Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Olea Europeae (Olive) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Xanthan Gum, Citric Acid, Tocopherol, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Cetearyl Olivate, Glyceryl Caprylate, Sorbitan Olivate, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool,  Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Coumarin.

Некомедогенний. Переносимість шкірою перевірена клінічно та дерматологічно. 

Нічний крем-ліфтинг "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.