Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ-ЛІФТИНГ "ГРАНАТ ТА ПЕПТИДИ МАКИ ПЕРУАНСЬКОЇ" WELEDA POMEGRANATE & MACA PEPTIDES FIRMING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Виробник: Weleda AG
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Денний крем-ліфтинг
ОПИС

Денний крем-ліфтинг "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Day Cream

Денний крем-ліфтинг з гранатом та пептидами маки перуанської від швейцарського бренду Weleda - ідеальний вибір для жінок, які хочуть зберегти свою молодість та красу. Завдяки унікальній комбінації інгредієнтів, зокрема органічної олії кісточок гранату, природних пептидів з кореня маки та екстракту оливи, цей крем ефективно підтримує природний процес регенерації шкіри та захищає її від передчасного старіння. Крем має легку ніжну текстуру та швидко вбирається шкірою. Має стриманий витончений аромат зі 100% натуральних ефірних олій давани, теплої ванілі та яскравого апельсину. Денний крем дуже швидко вбирається, не комедогенний та підходить для всіх типів шкіри. Вже з першого нанесення цього крему ваша шкіра віддячить вам шовковистістю та сяянням. А при регулярному використанні крему в комплексі з усіма засобами цієї лінійки помітно зменшуються зморшки, шкіра стає більш зволоженою, пружною та підтягнутою. 

Призначення
Помітно зменшує зморшки, підтягує шкіру, вирівнює колір шкіри. Інтенсивно зволожує, живить і вирівнює колір шкіри. Захищає клітини шкіри від агресивної дії вільних радикалів, а саме: УФ променів, синього світла телефонів і ноутбуків, пилу та інших шкідливих факторів.

Властивості
Ефект денного крему базується на потужній дії на шкіру натуральних пептидів маки перуанської, спрямованої на оновлення клітин, зменшення зморшок та надання шкірі сяючого вигляду. Формула поєднує в собі також корисні зволожуючі та живильні властивості олії кісточок гранату та екстракту листя оливи, які дарують шкірі зволоження, силу та шовковистість. 

Активні компоненти
Гідролізат кореня маки перуанської (пептиди кореня маки перуанської). Пептиди маки отримують з кореня маки перуанської за допомогою біоферментного процесу. Ці пептиди сприяють оновленню клітин, зменшують зморшки та покращують природне сяйво шкіри.
Олія кісточок гранату  багата вітамінами С і К, жирними кислотами та антиоксидантами. Вона інтенсивно зволожує, зміцнює та розгладжує шкіру. Антиоксиданти захищають клітини шкіри від агресивної дії вільних радикалів, включаючи УФ-промені, синє світло від телефонів та ноутбуків, пилу та інших шкідливих факторів.
Екстракт листя оливи підтримує власні процеси регенерації шкіри та забезпечує тривале зволоження. Чинить  антиоксидантні та заспокійливі властивості на шкіру.

Результат:
76% користувачів погоджуються, що шкіра більш пружна через 4 тижні використання*
*Дослідження за участю 33 осіб після чотирьох тижнів використання двічі на день.
82% користувачів підтверджують, що шкіра стала більш сяючою*
*Дослідження за участю 33 осіб після чотирьох тижнів використання двічі на день.
64% миттєве зволоження шкіри через 30 хвилин після нанесення*
*Виміряно в 31 суб’єкта.

Рекомендації до застосування
Нанесіть вранці на очищену шкіру обличчя, шиї, область декольте. Використовуйте таку кількість крему, щоб його могла увібрати шкіра.

Склад:
Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,  Glycerin,  Pentylene Glycol, Alcohol, Hectorite, Cetearyl Olivate, Punica Granatum Fruit Juice, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tapioca Starch, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Xanthan Gum, Carrageenan, Citric Acid, Tocopherol, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Sorbitan Stearate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Caprylate, Sodium Stearoyl Gluatamate, Sucrose Cocoate, Maltodextrin, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Coumarin.

Некомедогенний. Переносимість шкірою перевірена клінічно та дерматологічно. 

Денний крем-ліфтинг "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.