Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ РУК RITUALS THE RITUAL OF SAKURA KITCHEN HAND BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Бальзам
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Бальзам для рук Rituals The Ritual Of Sakura Kitchen Hand Balm фото
ОПИС

Бальзам для рук Rituals The Ritual Of Sakura Kitchen Hand Balm

Розкішний, насичений бальзам для рук The Ritual Of Sakura, спеціально створений для пом'якшення та зволоження грубих та сухих рук. Поєднує в собі рисове молоко, натуральний інгредієнт, який живить шкіру, роблячи її м'якою та шовковистою, з квіткою вишні, японським символом чистоти. Бальзам забезпечить шкірі делікатний догляд і залишить вишуканий аромат з акордами рисового молока й квітучої вишні. Його аромат починається з молочних відтінків та пікантних зелених нот, що переходять у гармонійну суміш черешні та чарівних квіткових нот. Виготовлено на 97% інгредієнтів натурального походження.

Призначення
Має заспокійливу дію. Допомагає усунути сухість, живить шкіру вітамінами та налагоджує внутрішні процеси.

Активні компоненти
Екстракт рисового молока використовується при догляді за шкірою та тілом, щоб пом'якшити та надати їй здорового сяйва.
Вишня часто додається до складу, щоб заспокоїти та вирівняти тон шкіри. Чудовий колір вишні у цій колекції оточений свіжими, пікантними зеленими нотами та м'якими молочними відтінками.

Спосіб застосування
Нанесіть бальзам на чисту шкіру рук (рекомендується використовувати після кожного миття рук) та утріть до повного вбирання.

Склад:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Myristyl Myristate, Undecane, Glyceryl Caprylate, Sodium Phytate, Tocopherol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tridecane, Sodium Cetearyl Sulfate, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol.
 

Бальзам для рук Rituals The Ritual Of Sakura Kitchen Hand Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.