Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВА НІЧНА КРЕМ-МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ 0,5% BIOTRADE INTENSIVE RETINOL 0.5% OVERNIGHT CREAM MASK

Час застосування: Ніч
Бренд: Biotrade
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: Biotrade Cosmeceuticals
Вік: 20+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
  • Суха
Країна виробництва: Болгарія
Країна реєстрації: Болгарія
Антивікова нічна крем-маска для обличчя з ретинолом 0,5% Biotrade Intensive Retinol 0.5% Overnight Cream Mask фото
ОПИС

Антивікова нічна крем-маска для обличчя з ретинолом 0,5% Biotrade Intensive Retinol 0.5% Overnight Cream Mask

Нічна крем-маска з Ретинолом 0,5% від BIOTRADE - це продукт інтенсивного зволоження і відновлення, який одночасно зволожує та попереджає трансепідермальну втрату вологи. Засіб має формулу з двома видами ретинолу, вітаміном B5 і пробіотиком, яка помітно зменшує ознаки старіння. Маска вирівнює колір обличчя, підвищує еластичність і повертає шкірі сяйво та пружність. Діє вночі, аби зранку шкіра була відновленою, більш сяючою та підтягнутою. Підходить для всіх типів шкіри, а також для сухої й зневодненої. Застосовується при перших ознаках старіння, перших зморшках, при тьмяному кольорі обличчя, а також для посилення анти-ейдж догляду. Випускається об'ємом 50 мл.

Призначення

  • Зменшує зморшки;
  • Вирівнює колір обличчя;
  • Підвищує еластичність і щільність шкіри;
  • Інтенсивно та глибоко зволожує;
  • Бореться з ознаками старіння та робить шкіру пружною та сяючою.

Властивості
Містить новий ретиноїд 4 покоління - гідроксипінаколону ретиноат (HPR), який характеризується вищою ефективністю і швидшою дією, ніж стандартні ретиноли. Він активується безпосередньо в шкірі без необхідності додаткового етапу метаболізму. HPR дбайливо впливає на шкіру – не подразнює та не викликає почервоніння, а це означає, що введення його в щоденну рутину боротьби зі старінням не вимагає часу на адаптацію. На відміну від інших ретинолів, він не втрачає свої властивості після розгерметизації і зберігає ефективність набагато довше.

Активні компоненти 
Ретинол 0,5% (комбінація ретиноїду нового покоління) - гідроксипінаколону ретиноату та ретинілпальмітату, які ефективно діють на ознаки старіння - тонкі лінії, зморшки, втрату щільності шкіри. З одного боку, він має швидкий і прямий ефект, а з іншого – зберігає запаси ретинолу в шкірі.
Гідроксипінаколону ретиноат (HPR) - удосконалена та перевірена ефективна форма вітаміну А, яка синтезується з ретиноєвої кислоти та невеликої молекули пінаколу. Ретиноїди /ретинол, ретинальдегід, ретинілові ефіри проходять кілька метаболічних перетворень, потрапляючи в нашу шкіру після нанесення, поки не досягнуть своєї біологічно активної форми - ретиноєвої кислоти. Який би ретиноїд не застосовувався, він повинен бути перетворений на ретиноєву кислоту, щоб поглинутись шкірою. HPR — це прямий транс-ефір ретиноєвої кислоти, і тому він не проходить етапи перетворення, які роблять інші ретиноїди. Інгредієнт миттєво активізує свою дію, що робить його набагато ефективнішим і менш агресивним для шкіри.
Провітамін B5 – водорозчинний вітамін, який сприяє зміцненню шкірного бар’єру, покращуючи її здатність утримувати вологу. Таким чином, він підтримує глибоке зволоження. Покращує еластичність шкіри та допомагає зменшити гіперпігментацію та ознаки старіння, такі як тонкі лінії та зморшки.
Пробіотик – відновлює та покращує гідратацію та бар’єрні функції шкіри.
Сечовина – потужний зволожуючий інгредієнт, який утримує вологу в шкірі.

Рекомендації до застосування
Наносити ввечері до повного поглинання на чисту та суху шкіру.  Використовуйте тричі на тиждень як останній крок у догляді за шкірою та замість нічного крему. 

Важливо:
Використання сонцезахисного крему SPF 50+ протягом дня є обов’язковим! Не використовуйте одночасно з іншими засобами, що містять ретинол!

Склад:
Aqua, Panthenol, Caprylic/capric Triglyceride, Squalane, Urea, Inulin, Arachidyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Behenyl Alcohol, Yogurt Powder, Glycerin, Dimethicone, Parfum, C13-14 Isoparaffin, Retinyl Palmitate, Hydroxypinacolone Retinoate, Arachidyl Glucoside, Tetrasodium Edta, Laureth-7, Ethylhexylglycerin.

Антивікова нічна крем-маска для обличчя з ретинолом 0,5% Biotrade Intensive Retinol 0.5% Overnight Cream Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.