Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-КОНЦЕНТРАТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ AVENE HYDRANCE BOOST

Час застосування: Універсальний
Бренд: Avene
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зневоднена
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка-концентрат для обличчя Avene Hydrance Boost фото
ОПИС

Сироватка-концентрат для обличчя Avene Hydrance Boost

Багато людей мають проблеми з сильно зневодненою шкірою, які в основному пов'язані з неправильним доглядом. На щастя, досить простим способом боротьби із цією проблемою є сироватка-концентрат Avene Hydrance Boost. Саме завдяки своєму складу сироватка здатна відновити очікуваний рівень зволоження шкіри та зберігає його протягом 48 годин. Бореться з тьмяністю і робить шкіру пружною, гладкою і сяючою. Надлегка водно-гелева консистенція створює відчуття невидимої вуалі на шкірі. Прекрасна бустер основа для вашого зволожуючого догляду. Підходить для зневодненої чутливої шкіри всіх типів. Рекомендована вікова категорія 18+. Реалізується у флаконах із дозатором об'ємом 30 мл.

Призначення
Зволожує протягом 48 годин. Зміцнює гідроліпідний бар'єр шкіри. Позбавляє відчуття стягнутості, наповнює вологою, заспокоює, надає гладкості та шовковистості. Відновлює баланс шкіри.

Активні компоненти
Вітамін В3 зміцнює бар'єр шкіри.
Гіалуронова кислота з високою молекулярною масою утримує до 1000 разів більше води, ніж її вага, завдяки чому інтенсивно зволожує шкіру.
Термальна вода Avene заспокоює, пом'якшує та знімає ознаки подразнення.
Містить 96% натуральних компонентів.

Результат
День за днем шкіра зберігає зволоженість. Дарує шкірі м'якість та відчуття комфорту, максимально делікатно та ефективно піклується за чутливою шкірою обличчя.

Рекомендація до застосування
Наносити кілька крапель на чисте обличчя двічі на день, за кілька хвилин можна продовжити догляд за допомогою крему.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Propanediol, Glycerin, Pentylene Glycol, Diglycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Betaine, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Pca, Polyglyceryl-4 Caprate, Sclerotium Gum, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Water (Aqua).

Сироватка-концентрат для обличчя Avene Hydrance Boost
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.