Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУВАЛЬНА СИРОВАТКА З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ CERAVE HYDRATING SERUM HYALURONIC ACID

Час застосування: Універсальний
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Сироватка
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри обличчя CeraVe Hydrating Serum Hyaluronic Acid фото
ОПИС

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри обличчя CeraVe Hydrating Serum Hyaluronic Acid

Зволожуюча сироватка для обличчя розроблена для забезпечення 24-годинного зволоження і може використовуватися окремо або наноситися під зволожуючий крем. 

Легка формула, розроблена з дерматологами, збагачена важливими для шкіри керамідами трьох типів (1, 3, 6-II), швидко вбирається і миттєво зволожує шкіру, зберігаючи вологу до 24 годин, сприяє відновленню захисного бар'єра шкіри і надає їй гладкості та пружності. Без віддушки, некомедогенно. Не містить спирту.

Відновлення та зміцнення захисного бар'єру шкіри із засобами СераВе:
1. Три важливі кераміди - Містяться у шкірі людини та відновлюють бар’єрну функцію шкіри. Запобігають сухості.
2. Гіалуронова кислота - допомагає утримувати вологу на поверхні шкіри. Кислота є ключовою роллю у функціонуванні епідермального бар’єру. Вона природно присутня в непошкоджених тканинах шкіри. 
3. MVE технологія - це запатентована технологія для інтенсивного зволоження. Поступове вивільнення активних інгредієнтів. Тривале зволоження протягом дня до 24 годин. 
4. Вітамін В5 - допомагає покращити процес відновлення захисного бар’єру. Зменшує ТЕВВ і сприяє пружності та еластичності, має протизапальну дію.

Спосіб застосування
Добре струсити перед використанням. Наносити щодня на шкіру обличчя та шиї. Може використовуватися окремо або перед нанесенням зволожувального крему. Уникати потрапляння в очі. При потраплянні в очі негайно промийте їх водою.

Склад:
AQUA/WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL GLUCOSIDE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


 

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри обличчя CeraVe Hydrating Serum Hyaluronic Acid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.