Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНА ФЕРМЕНТНА ПУДРА З ВІТАМІНОМ С BABOR CLEANSING REFINING ENZYME & VITAMIN C CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babor
Тип продукту: Пудра для обличчя
Виробник: Dr. Babor GmbH
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Звуження пор
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Очищувальна ферментна пудра з вітаміном С Babor Cleansing Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser фото
ОПИС

Очищувальна ферментна пудра з вітаміном С Babor Cleansing Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser

Делікатний очищувальний та пілінговий порошок для всіх типів шкіри з ензимним кератолітичним ефектом винятково ефективно видаляє частинки бруду, надлишки кожного сала та ороговілі клітини, завдяки чому шкіра оптимально вбирає наступні засоби догляду. М'який ефект пілінгу пожвавлює шкіру. В результаті глибоко очищена, бархатисто-м'яка шкіра і помітно сяючий, сяючий та витончений колір обличчя. Універсальний засіб підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Ферменти діють делікатно, не викликаючи подразнення і роблять шкіру чистою та збалансованою. Babor Enzyme Cleanser – це гарантований результат з першого застосування! 

Призначення
Надійно видаляє частинки бруду, надлишки шкірного сала та мертві клітини шкіри. Ефект ніжного пілінгу відновлює шкіру. 

Властивості
Ферментна пудра Babor Enzyme Cleanser має унікальні властивості, які роблять її справжнім must-have засобом у вашому арсеналі краси. Ця пудра має здатність трансформуватися в кремоподібну текстуру при контакті з водою, забезпечуючи бархатисте відчуття на шкірі. Ви відчуєте, як ваша шкіра перетворюється, стаючи м'якою, зволоженою та витонченою. Вітамін C заряджає шкіру енергією та яскравістю, підтримуючи її молодість та сяйво. 

Активні компоненти
Субтилізин - потужний фермент протеази, який активно розкладає білки, здійснюючи глибоке очищення шкіри, видаляючи токсини та забруднення.
Ліпаза - цей фермент ефективно розкладає жири, контролюючи надлишки шкірного жиру та запобігаючи блиску.
Вітамін C - має сильні антиоксидантні властивості, допомагає боротися з пігментацією, стимулює виробництво колагену, покращує текстуру шкіри і надає їй здорового сяйва.
Екстракт алое вера - відомий своїми протизапальними властивостями, сприяє загоєнню шкіри, зволоженню та заспокоює подразнення.
Екстракт ромашки - має заспокійливі властивості, пом'якшує шкіру, зменшує почервоніння та подразнення.
Екстракт протеїну насіння моринги - захищає шкіру від негативного впливу міського середовища. 

Застосування
Використовуйте максимум 1 раз на день для очищення. Нанесіть порошок на долоню і злегка спиніть теплою водою. Розподіліть піну по сухій шкірі обличчя, шиї та декольте. Уникайте слизових оболонок рота та області очей. Змочіть кінчики пальців прохолодною водою і круговими рухами зробіть емульсію. Ретельно змити великою кількістю теплої води. Крім того, або якщо у вас чутлива або суха шкіра, використовуйте його як ніжний пілінг один або два рази на тиждень. 
Також можна використовувати як скраб для тіла 1-2 рази на тиждень. Для цього спиніть порошок на долоні з водою, розподіліть по вологій шкірі та ретельно нанесіть круговими рухами. Потім потрібно ретельно змити великою кількістю теплої води.

Склад: 
Sodium Lauroyl Glutamate, Cellulose, Maltodextrin, Kaolin, Aqua, Xanthan Gum, Ascorbic Acid, Papain, Moringa Oleifera Seed Extract, Subtilisin, Lipase.

Очищувальна ферментна пудра з вітаміном С Babor Cleansing Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.