Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РУМ'ЯНА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ DR.BELTER FEEL GOOD BLUSH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Рум'яна для обличчя
Ефект:
  • Контурний
  • Моделюючий
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 4 г
Рум'яна для обличчя Dr.Belter Feel Good Blush фото
ОПИС

Рум'яна для обличчя Dr.Belter Feel Good Blush

Рум'яна Feel good - це натуральна мінеральна пудра. У них не використовується силіконова олія як сполучний агент, тому вони особливо делікатні. Такий вишуканий штрих, як легкий рум'янець на щоках, надасть образу витончену ніжність та привабливу елегантність, посприявши правильному розміщенню акцентів та візуальному коригуванню форми обличчя. Рум'яна мають два м'які відтінки - коралово-коричневий та червоне дерево. У комплект входить пензлик, що робить їх ідеальними для подорожей. Підходить для всіх типів шкіри.

Призначення

  • Розподіляються по поверхні шкіри та піддаються розтушовці, тим самим дозволяючи утворити красиві переходи відтінків і максимально природний колір; 
  • Має гарну стійкість, тому бездоганний мейк збереже акуратний і свіжий вигляд протягом усього дня;
  • Містить ароматизатор органічної якості, тонкий аромат.

Активні інгредієнти
Вітамін Е, екстракт опунції, вулканічні мінерали, оливковий сквалан.

Рекомендації до застосування
Наберіть невелику кількість рум'ян, посміхніться, це найкращий спосіб знайти на щоках правильні ділянки для нанесення рум'ян. Злегка торкніться зони «яблук» на щоках і рухайтеся до вуха. Збільшіть інтенсивність покриття, наносячи їх кілька разів бамбуковим пензлем для рум’ян від DR.BELTER.

Склад:
Zeolite, Mica, Zea Mays (Corn) Starch, Ci 77891 (Titaniumdioxide), Squalane, Octyldodecanol, Parfum (Fragrance), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77491 (Iron Oxides), Cellulose, Zinc Stearate, Ci 77492 (Iron Oxides), Aqua (Water), Glycerin, Lecithin, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Ci 77499 (Iron Oxides), Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Opuntia Ficus-indica Stem Extract.

Не комедогенний. Екологічна упаковка з пробкою замість пластика.

Рум'яна для обличчя Dr.Belter Feel Good Blush
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.