Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ ДЛЯ ШКІРИ ГОЛОВИ SCALP PEELING MARIE FRESH COSMETICS SCALP PEELING

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Пілінг
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Пілінг для шкіри голови Scalp Peeling Marie Fresh Cosmetics Scalp Peeling фото
ОПИС

Пілінг для шкіри голови Scalp Peeling Marie Fresh Cosmetics Scalp Peeling

Пілінг для шкіри голови від Marie Fresh Cosmetics - це очищувальний і ніжний відлущуючий засіб, який усуває надлишок шкірного жиру, прискорює ріст волосся і балансує шкіру голови, даруючи відчуття чистоти.

Призначення:

  • Глибоке очищення шкіри голови від ороговілих клітин та накопичених забруднень;
  • Зменшення виділення себуму на 39%;
  • Профілактика появи лупи та інших шкірних захворювань;
  • Пролонгування свіжого вигляду волосся;
  • Прискорення росту волосся;
  • Відлущування ороговілих клітин шкіри.

Активні компоненти
Екстракт китайського женьшеню – зменшує виділення шкірного себуму на 39%, таким чином зменшує кількість запальних реакцій на 17%.
Комплекс фруктових кислот та ферментів гранату – фізіологічно розчиняють накопичені ороговілі клітини, очищають фолікули від шкірного себуму та жирових забруднень та стимулюють до швидкого оновлення епідермісу.
Рисовий скраб - повністю біорозкладний і завдяки специфічній круглій формі частинок, що скрабують, делікатно фізично очищає шкіру голови від забруднень без пошкодження захисного шару.
Олія чайного дерева - знезаражує та запобігає розмноженню бактерій, активно бореться з появою запалень, зменшує подразнення та свербіж.
Цинк РСА - дезінфікує пори від бактерій, що викликають появу запальних реакцій, делікатно відлущує ороговілі клітини.

Застосування
Нанести на суху шкіру голови перед миттям, проскрабувати та залишити на 5-10 хвилин. Ретельно змити шампунем із водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

ВАЖЛИВО: При використанні пілінгу для шкіри голови вважається нормою легке пощипування та почервоніння. Перед застосуванням засобу рекомендуємо протестувати його на маленькій ділянці шкіри на індивідуальну чутливість.

Склад:
Aqua, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Oryza Sativa Germ Powder, Propylene Glycol, Malic Acid, Apple Fruit Extract, Glycol Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Lactobacillus /Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Panthenol, Astragalus Membranaceus Root Extract, Glycerin, Lecithin, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Menthyl Lactate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Urea Serine, Pentylene Glycol, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Zinc Pca, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfume.

Пілінг для шкіри голови Scalp Peeling Marie Fresh Cosmetics Scalp Peeling
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.