Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТЕРМОЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ПРОТИ ЛАМКОСТІ ВОЛОССЯ PHYTO THERMO-PROTECTIVE SPRAY ANTI-BREAKAGE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Спрей
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ламкі
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Стайлінг
  • Розгладження
  • Термозахист
  • Для блиску
  • Укладання
  • Відновлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Термозахисний спрей проти ламкості волосся Phyto Thermo-Protective Spray Anti-Breakage фото
ОПИС

Термозахисний спрей проти ламкості волосся Phyto Thermo-Protective Spray Anti-Breakage

Однією з основних загроз при укладанні та сушінні волосся при високій температурі є ламкість волокон. Спрей REPAIR захищає волокна волосся від ламкості та пошкоджень під час укладання за високих температур до 230°C. Відновлює та зменшує пухнастість. В основі його формули новий біоміметичний комплекс "Кератин А18+", який складається з 18 посилених амінокислот і діє як наповнювач усередині волокон, відновлюючи волосся та регенеруючи пошкоджені волокна. Цей рослинний кератин, отриманий з чорного вівса та люпину, збагачений амінокислотами, які гарантують еластичність природно здорового волосся. Екстракт білої мальви робить волосся вдвічі більш блискучим. Після його застосування температура волосся значно знижується (на 86%). Волосся стає більш красивим, насиченим і захищеним від сухості. Таким чином, спрей захищає, живить та покращує загальний стан та зовнішній вигляд волосся навіть в умовах сильної спеки. Об'єм 150 мл.

Призначення
Захищає волосся від нагрівання до 230 ° C, запобігає ламкості при укладанні, допомагає відновити пошкоджене волосся, надає блиску.

Активні компоненти
Кератин, що складається з 18 посилених амінокислот, діє як наповнювач усередині волокон, відтворюючи матеріал у серцевині волосся та відновлюючи пошкоджені волокна. Цей кератин рослинного походження, виготовлений з чорного вівса та люпину, гарантує силу природно здорового волосся.
Екстракт білої мальви надає волоссю блиску.
96% інгредієнтів натурального походження.

Застосування
Використовуйте на вологе волосся по всій довжині та на кінчиках. Чи не змивати.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Propanediol. Isodecyl Neopentanoate. Cetearyl Alcohol. Distearoylethyl Dimonium Chloride. Polyquaternium-37. Parfum / Fragrance. Panthenol. Chlorphenesin. Maltodextrin. Behentrimonium Chloride. Glycerin. Sodium Benzoate. Citric Acid. Althaea Officinalis Root Extract. Hydrolyzed Lupine Protein. Avena Strigosa Seed Extract. Caesalpinia Spinosa Fruit Extract. Lecithin. Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract. Potassium Sorbate. 4143A.

Без силіконів, фарбників, ПЕГ. Підходить для веганів.

Термозахисний спрей проти ламкості волосся Phyto Thermo-Protective Spray Anti-Breakage
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.