Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮВАЛЬНИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ ПОШКОДЖЕНОГО ТА ЛАМКОГО ВОЛОССЯ PHYTO REPAIRING SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Ламкі
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Відновлювальний шампунь для пошкодженого та ламкого волосся Phyto Repairing Shampoo фото
ОПИС

Відновлювальний шампунь для пошкодженого та ламкого волосся Phyto Repairing Shampoo

Щоб ваші локони були слухняними, здоровими, гладкими і шовковистими, вибирайте відновлювальний шампунь для пошкодженого та ламкого волосся бренду Phyto. Особливий біоміметичний комплекс «Кератин А18+» легко проникає у глибокі шари волокон, відтворює структуру у серцевині волосся та швидко відновлює пошкоджені ділянки. Кератин рослинного походження збільшує силу та пружність пасм, при цьому посилюючи вдвічі природний блиск, усуваючи ламкість, сухість, перетин кінчиків. Об'єм 250 мл.

Призначення
М'яко очищає шкіру голови та локони від забруднень, поту, надлишку себуму, стайлінгових засобів. Дбайливо впливає на пошкоджене волосся, ослаблене щоденною агресією.

Активні компоненти
Кератин, що складається з 18 посилених амінокислот, діє як наповнювач усередині волокон, відтворюючи матеріал у серцевині волосся та відновлюючи пошкоджені волокна. Цей кератин рослинного походження, виготовлений з чорного вівса та люпину, гарантує силу природно здорового волосся.
Екстракт білої мальви надає волоссю блиску.
92% інгредієнтів натурального походження.

Застосування
Невелику кількість шампуню нанести масажними рухами на вологе волосся, змити водою. При попаданні у вічі ретельно промити водою.

Через високий вміст інгредієнтів натурального походження можливе варіювання кольору, що не впливає на ефективність шампуню.

Склад:
AQUA / WATER / EAU. SODIUM LAUROYL SARCOSINATE. COCAMIDOPROPYL BETAINE. GLYCERIN. COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE. INULIN. COPOLYMER ACRYLATES. CITRIC ACID. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. COCO-GLUCOSIDE. GLYCERYL OLEATE. PERFUME / FRAGRANCE. CHLORPHENESIN. POLYQUATERNIUM-22. SODIUM BENZOATE. GLYCOL DISTEARATE. SODIUM HYDROXIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. GLYCERYL LAURATE. HYDROLYZED LUPINE PROTEIN. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. BENZYL ALCOHOL. AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT. LECITHIN. THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT. BENZOIC ACID. MALTODEXTRIN. DEHYDROACETIC ACID. POTASSIUM SORBATE. TOCOPHEROL. GARDENIA FLORIDA FRUIT EXTRACT. HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE. 4134A.

Не містить сульфатів, інгредієнтів тваринного походження, ПЕГ, феноксіетанолу, силіконів та барвників. Підходить для веганів.

Відновлювальний шампунь для пошкодженого та ламкого волосся Phyto Repairing Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.