Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ROOT&TIPS ДЛЯ ЖИРНИХ КОРЕНІВ І СУХИХ КІНЧИКІВ ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS ROOT & TIPS BALANCING GIFT SET (SHMP/250ML + COND/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Жирні
  • Комбіновані
  • Сухі
  • Ламкі
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Розгладження
  • Зміцнення
  • Для об'єму
  • Для блиску
  • Регулювання жирності
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Подарунковий набір Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Gift Set (shmp/250ml + cond/200ml) фото
ОПИС

Подарунковий набір Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Gift Set (shmp/250ml + cond/200ml)

Власниці комбінованого волосся часто стикаються з обтяженням біля коренів та сухістю й електризацією кінчиків. Дане явище відбувається внаслідок накопичення жирових забруднень на шкірі голови та постійного пошкодження цілісності кінчиків волосся. Серія ROOT &TIPS BALANCING ретельно розчинить шкірний себум та очистить волосся від забруднень завдяки шампуню, і, водночас завдяки кондиціонеру, створить непомітну захисну плівку вздовж волосся, що запобігає випаровуванню води. Як результат, волосся більш щільне, еластичне та блискуче з помітним об’ємом.

До складу набору входить:

1. Шампунь Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Shampoo, 250 мл.
Завдяки збалансованій системі активних компонентів і м’яких ПАР шампунь бережно очищає волосся, не пересушуючи його по довжині, прибирає обтяження біля коренів та пухнастість кінчиків. Концентрований екстракт китайського женьшеню зменшує виділення себуму на 39%. Комплекс фруктових (АНА) та саліцилова кислота (ВНА) з екстракту кори верби розчиняють накопичений себум та жирові забруднення, ороговілі клітини, залишки важких металів та стайлінгових засобів, даруючи відчуття свіжості та легкості волосся. Як результат волосся з об'ємом біля коренів та шовковисте, слухняне по всій довжині.

2. Кондиціонер Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Conditioner, 200 мл.
Кондиціонер ідеально підходить для комбінованого типу волосся, адже не обтяжує його і при цьому інтенсивно живить сухі та пошкоджені кінчики. Гідролізований кератин включає 28 амінокислот, що поповнюють дефіцит і відновлюють порожнечі, чим збільшують щільність, борються з посіченими кінчиками і повертають волоссю природний блиск. Комплекс вітамінів групи В – біотин та ніацинамід – різнобічно зміцнює волосся, розгладжує та запобігає ламкості. Додатковий захист від фізичних ушкоджень – механічного тертя, надмірного випаровування води, негативного впливу хлорованої води, важких металів, перепаду температур тощо.

3. Подарунковий пакет – 25 х 25 х 10 см.

Подарунковий набір Root&Tips для жирних коренів і сухих кінчиків волосся Marie Fresh Cosmetics Root & Tips Balancing Gift Set (shmp/250ml + cond/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.