Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР КРЕМІВ ДЛЯ РУК "ЖАСМИН, ЕВКАЛІПТ ТА ПЕРСИКОВА ТРОЯНДА" BAYLIS&HARDING THE FUZZY DUCK COTSWOLD SPA LUXURY HAND TREATS GIFT SET (H/CR/3X50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір кремів для рук
ОПИС

Набір кремів для рук "Жасмин, евкаліпт та персикова троянда" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Cotswold Spa Luxury Hand Treats Gift Set (h/cr/3x50ml)

Набір The Fuzzy Duck Cotswold Spa – це краса, м'якість та молодість шкіри ваших рук. Відмінний спосіб забезпечити собі спокій та гармонію. Історія ароматів, які ретельно підібрані, щоб заспокоїти розум, тіло та душу, дарують особливі відчуття. Вдихаючи аромати колекції, ви зможете забути про турботу дня і віддатися моменту релаксації та догляду. Вигідний і стильний, цей набір від Baylis & Harding буде чудовим подарунком для себе або ваших близьких, адже він забезпечує найкращу турботу та приємну насолоду.

До складу набору входить:

1. Крем для рук Baylis & Harding Fuzzy Duck Cotswold Spa Indulge персикова троянда, 50 мл * 2 шт.
Крем для рук The Fuzzy Duck Indulge допомагає зберегти гладкість та еластичність шкіри, зберігаючи її здоровою та привабливою. Забезпечує оптимальне зволоження та ароматизацію. Активні компоненти у складі ефективно борються з мікротріщинами, сприяють швидкому загоєнню виразок або порізів. Крем швидко поглинається, не залишаючи липкої плівки, що робить його ідеальним для щоденного застосування. Аромат троянди створює атмосферу розкоші та ніжності, роблячи кожний момент догляду за руками особливим.

2. Крем для рук The Fuzzy Duck Cotswold Spa Calm білий жасмин та прохолодний евкаліпт, 50 мл.
Крем для рук The Fuzzy Duck Calm збагачений ароматом білого жасмину і прохолодного евкаліпта створює атмосферу справжнього спокою та гармонії. Легка кремова консистенція швидко вбирається, не залишаючи липкої плівки та відчуття стягнутості. Крем добре зволожує та пом'якшує шкіру рук, роблячи її шовковистою та гладкою.

Застосування:
Нанести невелику кількість крему на шкіру рук, повільними масажними рухами до повного вбирання.

Набір кремів для рук "Жасмин, евкаліпт та персикова троянда" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Cotswold Spa Luxury Hand Treats Gift Set (h/cr/3x50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.