Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КСЕРАКАЛМ НУТРІШН ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО AVENE XERECALM NUTRITION MOISTURIZING LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Avene
Тип продукту: Молочко
Виробник: Pierre Fabre
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
КсераКалм  Нутрішн Зволожуюче молочко Avene Xerecalm Nutrition Moisturizing Lotion фото
ОПИС

КсераКалм Нутрішн Зволожуюче молочко Avene Xerecalm Nutrition Moisturizing Lotion

Зволожуюче молочко, з ніжним ароматом для чутливої та дуже сухої шкіри, підходить для всієї родини. Цей засіб для щоденного догляду з високою переносимістю, що на 97% складається з інгредієнтів природного походження, миттєво огортає шкіру вуаллю м'якості, зміцнює шкірний бар'єр обличчя та тіла. До його складу входить олія розторопші, яка посилює синтез церамідів, діючи проти сухості. Його комфортна текстура з легким ароматом поєднує в собі насиченість крему та рідку текстуру лосьйону для легкого нанесення та швидкого вбирання, дозволяє одягатися одразу після нанесення. Підходить навіть для найчутливішої шкіри. Рекомендовано для немовлят, дітей та дорослих. Випускається в обсягах 200 мл та 400 мл.

Призначення
Заспокоює стягнутість, зміцнює бар'єр шкіри. Живить та зволожує на 48 годин, дарує шкірі відчуття комфорту на тривалий час.

Властивості
У пошуках найкращих інгредієнтів для сухої шкіри команда Avene розробила ексклюзивну комбінацію для живлення та підвищення захисту шкіри! Вони об'єднали ніацинамід, обраний за його глобальну та швидку дію, з олією розторопші за його потрійну дію у довгостроковій перспективі, два флагманські активні інгредієнти цієї поживної лінії Xerecalm Nutrition.

Активні компоненти
Термальна вода Avene ефективно пом'якшує, зволожує шкіру, знімає запалення, надає заспокійливу дію.
Олія розторопші забезпечує довгострокову дію проти сухості, захищаючи бар'єрну функцію та посилюючи природний ліпідний обмін шкіри.
Ніацинамід стимулює синтез церамідів та зміцнює бар'єрну функцію шкіри, забезпечує глобальну, швидку та тривалу дію.

Рекомендації до застосування
Наносити на шкіру обличчя та/або тіла делікатними поплескуючими рухами один-два рази на день після очищення шкіри.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Behenyl Alcohol, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Hydroxyethylcellulose, Lauryl Glucoside, Silybum Marianum Seed Oil, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sorbic Acid, Tocopherol, Water (Aqua), Xanthan Gum.

КсераКалм Нутрішн Зволожуюче молочко Avene Xerecalm Nutrition Moisturizing Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.