Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ЛІФТИНГ БІВАЙН ЕЛІКСИР ЛЕГКОЇ ТЕКСТУРИ ДЛЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗМОРШКАМИ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРУЖНОСТІ APIVITA BEEVINE ELIXIR WRINKLE & FIRMNESS LIFT CREAM LIGHT TEXTURE

Час застосування: День
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР легкої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Light Texture фото
ОПИС

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР легкої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Light Texture

Apivita Beevine Elixir Lift Cream Light Texture - це м’який танучий атласний денний крем, який швидко вбирається, не залишаючи відчуття жирності, даруючи шкірі омолоджений, пружний і молодий вигляд. Він працює на основі нової запатентованої технології - комплексу Прополіфт, який містить високу концентрацію прополісу та поліфенолів винограду та збагачений рослинним колагеном. Як наслідок, він відновлює баланс колагену зрілої шкіри та забезпечує інтенсивну дію проти старіння. Має легку текстуру і швидко вбирається, дарує шкірі тривале відчуття зволоженості, свіжості та комфорту. Крем містить 96% інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці, об'єм 50 мл.

Призначення
Має ліфтингову, пом'якшувальну, поживну та зволожуючу дію, відновлюючи та зберігаючи оптимальний рівень зволоженості шкіри. Розгладжує зморшки, оновлює контур обличчя, вирівнює рельєф та колір шкіри, а також підвищує її пружність та еластичність.

Активні компоненти
Прополіс, поліфеноли винограду та рослинний колаген заповнюють зморшки, надають обличчю більш оновлений та підтягнутий контур.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує та відновлює пружність. 
Вода у формулі замінена настоєм дикої троянди

Рекомендація до застосування
Наносьте щодня на очищену шкіру обличчя та шиї ніжними круговими рухами, уникаючи області навколо очей. Для ще кращих результатів нанесіть після сироватки BEEVINE ELIXIR. Тільки для зовнішнього застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Sucrose Polystearate, Aqua/Water/Eau, C9-12 Alkane, Sorbitol, Triolein, Glycerin, ArachidylAlcohol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Propolis Extract, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sodium Hyaluronate, Vegetable Oil/Huile végétale, Arginine, Behenyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Glyceryl Dioleate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Arachidyl Glucoside, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Aminobutyric Acid, Glyceryl Stearate, Allantoin, Sodium Gluconate, Bisabolol, Palmitic Acid, Tocopherol, Maltodextrin, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Benzoate, Lecithin, Sodium Phytate, Parfum/Fragrance.

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР легкої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Light Texture
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.