Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ЛІФТИНГ БІВАЙН ЕЛІКСИР НАСИЧЕНОЇ ТЕКСТУРИ ДЛЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗМОРШКАМИ ТА ПІДВИЩЕННЯ ПРУЖНОСТІ APIVITA BEEVINE ELIXIR WRINKLE & FIRMNESS LIFT CREAM RICH TEXTURE

Час застосування: День
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР насиченої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Rich Texture фото
ОПИС

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР насиченої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Rich Texture

Apivita Beevine Elixir Lift Cream Rich Texture - це оксамитовий денний крем, який огортає шкіру неймовірним комфортом і м’якістю, роблячи її оновленою, більш пружною та молодою. Він працює на основі нової запатентованої технології - комплексу Прополіфт, який містить високу концентрацію прополісу та поліфенолів винограду та збагачений рослинним колагеном. Як наслідок, він відновлює баланс колагену зрілої шкіри та забезпечує інтенсивну дію проти старіння. Має приємну насичену консистенцію і швидко вбирається, насичуючи шкіру вітамінами, цілющою вологою та корисними натуральними компонентами. Не закупорює пори обличчя та не викликає подразнень. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці, об'єм 50 мл.

Призначення
Пом'якшує, живить та зволожує шкіру, підтримуючи оптимальний рівень її зволоженості. Ефективно розгладжує зморшки, покращує колір шкіри, підвищує її пружність та еластичність. Чудово підійде для шкіри будь-якого типу, яка схильна до активної появи зморшок.

Активні компоненти
Прополіс, поліфеноли винограду та рослинний колаген заповнюють зморшки, надають обличчю більш оновлений та підтягнутий контур.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує та відновлює пружність. 
Кераміди та сквалан живлять шкіру.
Вода у формулі замінена настоєм дикої троянди

Рекомендація до застосування
Наносьте щодня на очищену шкіру обличчя та шиї ніжними круговими рухами, уникаючи області навколо очей. Для ще кращих результатів нанесіть після сироватки BEEVINE ELIXIR. Тільки для зовнішнього застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Squalane, Glycerin, Triheptanoin, Triolein, Cetearyl Glucoside, Aqua/Water/Eau, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Vegetable Oil, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, C10-18 Triglycerides, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Propolis Extract, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Rosa Canina Fruit* Extract, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vegetable Oil/ Huile végétale, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sorbitan Palmitate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopherol, Xanthan Gum, Aminobutyric Acid, Sorbitan Oleate, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Bisabolol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Citronellyl Methylcrotonate, Palmitic Acid, Maltodextrin, Allantoin, Sodium Benzoate, Lecithin, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Parfum/Fragrance.

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР насиченої текстури для боротьби зі зморшками та підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Cream Rich Texture
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.