Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ІНТЕНСИВНИЙ КРЕМ-ЛІФТИНГ БІВАЙН ЕЛІКСИР ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ШКІРИ APIVITA BEEVINE ELIXIR INTENSE RECOVERY LIFT NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Нічний інтенсивний крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення шкіри Apivita Beevine Elixir Intense Recovery Lift Night Cream фото
ОПИС

Нічний інтенсивний крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення шкіри Apivita Beevine Elixir Intense Recovery Lift Night Cream

Apivita Beevine Elixir Intense Recovery - це шовковистий нічний крем, який огортає вашу шкіру коконом м’якості та оновленням під час сну. Він працює на основі нової запатентованої технології - комплексу Прополіфт, який містить високу концентрацію прополісу та поліфенолів винограду та збагачений рослинним колагеном. Як наслідок, він відновлює баланс колагену зрілої шкіри та забезпечує інтенсивну дію проти старіння. До ранку шкіра стає м’якою та виглядає більш підтягнутою, сяючою та омолодженою. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці, об'єм 50 мл.

Призначення
Відновлює та змінює контур обличчя. Заповнює зморшки та зміцнює шкіру. Забезпечує оновлену та молоду шкіру. Має приємну текстуру і швидко вбирається, не закупорює пори та дозволяє шкірі "дихати" всю ніч.

Активні компоненти
Прополіс, поліфеноли винограду та рослинний колаген заповнюють зморшки, надають обличчю більш оновлений та підтягнутий контур.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує та відновлює пружність. 
Завдяки ретиноїдній дії олії самфіру оновлює та розгладжує шкіру. 
Фермент папайї оновлює шкіру, надаючи їй яскравіший вигляд наступного ранку.
Вода у формулі замінена настоєм дикої троянди

Рекомендація до застосування
Наносьте щовечора на очищену шкіру обличчя та шиї ніжними круговими рухами, уникаючи області навколо очей. Для ще кращих результатів нанесіть засіб після сироватки BEEVINE ELIXIR. Тільки для зовнішнього застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Triolein, Aqua/Water/Eau, Squalane, Sucrose Polystearate, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Dioleate, Pentylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Propolis Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hippophae Rhamnoides Kernel Extract, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Crithmum Maritimum Extract, Vegetable Oil/Huile végétale, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Aminobutyric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Gluconate, Bisabolol, Citronellyl Methylcrotonate, Glycerin, Palmitic Acid, Maltodextrin, Tocopherol, Papain, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Lecithin, Sodium Hydroxide, Algin, Sodium Phytate, Parfum/Fragrance.

 

Нічний інтенсивний крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для відновлення шкіри Apivita Beevine Elixir Intense Recovery Lift Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.