Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ З МЕДОМ І РОСЛИННИМ КЕРАТИНОМ APIVITA KERATIN REPAIR NOURISH & REPAIR SHAMPOO WITH HONEY & PLANT KERATIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Шампунь КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Shampoo With Honey & Plant Keratin фото
ОПИС

Шампунь КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Shampoo With Honey & Plant Keratin

Лінія "Кератинове відновлення" створена, щоб надати сухому пошкодженому волоссю можливість насолодитися безпрецедентним глибоким живленням і відновленням зсередини! Огорніть своє волосся гладкою вуаллю рослинного кератину та меду та попрощайтеся з кучерявістю, посіченими кінчиками та ламкими пасмами! Шампунь з легкою кремовою піною від APIVITA ніжно очищає сухе пошкоджене волосся, зберігаючи при цьому природну флору шкіри голови, завдяки м’яким безсульфатним очищувальним агентам. На 91% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у вигляді напівпрозорого флакона. Об'єм – 250 мл.

Призначення
Ніжно очищує, не обтяжуючи волосся. Допомагає відновити пружність та м’якість волосся. Ідеально підходить після кератинового вирівнювання. Рекомендован для сухого, пошкодженого волосся. Для жінок, 18+.

Властивості
Шампунь залишає волосся живильним і сильним завдяки ліпосомному меду. Допомагає відновити пошкоджене волокно волосся, контролює завивання та запобігає посіченим кінчикам завдяки рослинному кератину. Забезпечує зволоження та м’якість, завдяки пантенолу та олії водоростей. Завдяки м’яким безсульфатним очищувальним агентам зберігає природну флору шкіри голови. 

Активні компоненти
Мед – глибоко живить, пом'якшує та зволожує волосся. Відрізняється антиоксидантними та омолоджуючими властивостями, також зволожує та живить шкіру голови, зміцнюючи цибулини волосся.
Рослинний кератин — це рослинна альтернатива кератину для волосся, отримана з 3 основних білків пшениці, сої та кукурудзи. Створює рівномірну плівку на поверхні волосся, яка відновлює пошкодження та посічені кінчики, захищає від пошкоджень, викликаних термічною укладкою, одночасно зменшуючи завивку та надаючи волоссю м’якість і еластичність.
Вода у формулі замінена тонізуючим та омолоджуючим настоєм грецького органічного розмарину.

Результат
М'яке, зволожене, здорове волосся. Дзеркальний блиск. Швидке та легке розчісування.

Рекомендація до застосування
Дотримуйтеся нашої 3-етапної процедури для помітно міцнішого та відновленого волосся.
Шампунь "Кератинове відновлення" є першим кроком процедури:
Нанесіть невелику кількість на шкіру голови та рівномірно розподіліть по волоссю, потім ніжно помасажуйте. Ретельно змийте теплою водою. Уникати потрапляння в очі. Тільки для зовнішнього застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Aqua/Water/Eau, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl lsethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Sodium Cocoyl Alaninate, Mel/Honey/Miel, Mel/Honey/Miel, Rosmarinus Offi cinalis (Rosemary) Leaf Extract, Saponaria Offi cinalis Leaf Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Arginine, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Sodium Levulinate, Panthenol, Glycol Distearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Sodium Cocoate, Coco-Glucoside, Polyquaternium-10, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Lactate, Lecithin, Lactic Acid, Olus Oil/Vegetable Oil/ Huile végétale, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Xanthan Gum, Urea, Propanediol, Triolein, Sucrose, Trehalose, Sodium Acetate, Glucose, Fructose, Inositol, Isopropyl Alcohol, Sodium Citrate, Tocopherol, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Citronellol.

Дерматологічно перевірено. Без сульфатів.

Шампунь КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Shampoo With Honey & Plant Keratin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.