Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ З МЕДОМ І РОСЛИННИМ КЕРАТИНОМ APIVITA KERATIN REPAIR NOURISH & REPAIR HAIR MASK WITH HONEY & PLANT KERATIN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Маска
Тип волосся:
  • Пошкоджені
  • Сухі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Маска для волосся КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Hair Mask With Honey & Plant Keratin фото
ОПИС

Маска для волосся КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Hair Mask With Honey & Plant Keratin

Лінія "Кератинове відновлення" створена, щоб надати сухому пошкодженому волоссю можливість насолодитися безпрецедентним глибоким живленням і відновленням зсередини! Огорніть своє волосся гладкою вуаллю рослинного кератину та меду, і попрощайтеся з кучерявістю, посіченими кінчиками та ламкими пасмами! Оксамитова кремоподібна маска від APIVITA є порятунком для волосся, яке щодня піддається багаторазовим агресивним впливам. Вона забезпечує глибоке живлення та зміцнення волосся завдяки ліпосомам меду. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у баночці, об'єм 200 мл.

Призначення
Глибоко живить, інтенсивно відновлює сухе пошкоджене волосся. Забезпечує міцність і захист від ламкості та посічених кінчиків. Ідеально підходить для дуже сухого, пошкодженого волосся або волосся з посіченими кінчиками. Для жінок, 18+.

Властивості
Маска інтенсивно відновлює сухе пошкоджене волосся, захищає від посічених кінчиків і ламкості, ефективно контролює кучерявість і захищає волокна волосся від пошкоджень термічної укладки завдяки рослинному кератину. Відновлює ліпіди волокон волосся, завдяки протеїнам, оливковій та мигдальній оліям. Залишає волосся надзвичайно м'яким і шовковистим завдяки алое вера, олії водоростей і олії жожоба. Підвищує еластичність і блиск волосся, завдяки біотину.

Активні компоненти
Мед – глибоко живить, пом'якшує та зволожує волосся. Відрізняється антиоксидантними та омолоджуючими властивостями, також зволожує та живить шкіру голови, зміцнюючи цибулини волосся.
Рослинний кератин — це рослинна альтернатива кератину для волосся, отримана з 3 основних білків пшениці, сої та кукурудзи. Створює рівномірну плівку на поверхні волосся, яка відновлює пошкодження та посічені кінчики, захищає від пошкоджень, викликаних термічною укладкою, одночасно зменшуючи завивку та надаючи волоссю м’якість і еластичність.
Вода у формулі замінена тонізуючим та омолоджуючим настоєм грецького органічного розмарину.

Результат
Ваші пасма набудуть м'якості та еластичності, що віддзеркалюють видиму життєву силу та сяйво.

Рекомендація до застосування
Дотримуйтеся нашої 3-етапної процедури для помітно міцнішого та відновленого волосся.
Кератинова відновлююча маска - це 3-й крок процедури:
Один-два рази на тиждень наносити після миття голови на 3-5 хвилин і ретельно змивати. Для більш інтенсивного лікування нанесіть на підсушене рушником волосся, укутайте теплим рушником і залиште на 15 хвилин.

Додаткові поради:

  • Використовуйте маску для волосся один або два рази на тиждень або відповідно до потреб волосся.
  • Наносьте лише на довжину та кінчики волосся, уникаючи коренів, і ретельно змивайте.
  • Акуратно розчісуйте волосся (віддавайте перевагу щітці з натуральною щетиною).
  • Щоб зменшити пошкодження, зменшіть використання термічної укладки.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Cetyl Alcohol, Jojoba Esters, Aqua/Water/Eau, Cetyl Esters, Triolein, Glycerin, Mel/Honey/Miel, Mel/Honey/Miel, Hydrolyzed Wheat Protein, Arginine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Rosmarinus Offi cinalis (Rosemary) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Biotin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Aspartic Acid, Panthenol, Lactic Acid, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Tocopherol, Sorbitol, Citric Acid, Lecithin, Xanthan Gum, Sucrose, Trehalose, Glucose, Fructose, Inositol, Sodium Citrate, Olus Oil/Vegetable Oil/Huile végétale, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Citronellol.

Не містить мінеральних олій, парабенів, фталатів, силіконів.

Маска для волосся КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ з медом і рослинним кератином Apivita Keratin Repair Nourish & Repair Hair Mask With Honey & Plant Keratin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.