Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ОЛІЄЮ ТРОЯНДИ ОТТО DR.ORGANIC ROSE OTTO CREAMY FACE WASH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Гель
Виробник: Dr.Organic
Вік: 40+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Очищувальний гель для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Creamy Face Wash фото
ОПИС

Очищувальний гель для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Creamy Face Wash

Ніжний кремоподібний очищувальний гель для вмивання, збагачений органічною трояндою Отто та комплексом  натуральних інгредієнтів для догляду за шкірою, таких як алое вера, ромашка, герань, липа та пасифлора. Засіб делікатно та ефективно очищує шкіру, не пересушує, регенерує, робить шкіру ніжною та гладенькою, сприяє свіжому та підтягнутому вигляду. Має приємну оксамитову текстуру та ніжний аромат. Рекомендован для всіх типів зрілої шкіри. Об'єм 150 мл.

Призначення
Очищає шкіру обличчя від забруднень.

Застосування
Делікатними масажними рухами наносити на злегка зволожену шкіру обличчя. Особливу увагу приділити шкірі в Т-зоні (лоб, ніс та підборіддя). Ретельно змити прохолодною водою, дбайливо висушити за допомогою чистого рушника

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice powder†, Sodium cocoyl isethionate, Stearic acid, Glycerin†, Cetearyl Alcohol, Decyl glucoside, Prunus amygdalus (Sweet almond) Oil, Glycol Distearate, Aqua, *ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT (KEY EXTRACT: Rose Otto)†, Rosa damascena (Rose) flower oil, Calendula officinalis flower extract†, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract†, Passiflora incarnata (Passionflower) flower extract†, Tilia cordata (Linden) flower extract†, Chondrus crispus powder, Glycol stearate, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Parfum, Salicylic acid, Sodium phytate, Sorbic acid, Citric acid, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol, Linalool, Limonene, Farnesol. † organic.

Очищувальний гель для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Creamy Face Wash
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.