Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВА СИРОВАТКА ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З МУЦИНОМ РАВЛИКА DR.ORGANIC SNAIL GEL EYE SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Dr.Organic
Вік: 30+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Антивікова сироватка для контуру очей з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel Eye Serum фото
ОПИС

Антивікова сироватка для контуру очей з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel Eye Serum

Косметична формула антивікової сироватки містить унікальну речовину ефективну проти старіння, секрет, який виробляє Helix Aspersa Muller – малий сірий равлик для швидкого відновлення власної раковини та шкіри. Муцин равлика містить унікальний баланс корисних косметичних компонентів, включаючи: протеїни, гліколеву кислоту, колаген, еластин, алантоїн, вітаміни та мінерали. У поєднанні з екстрактом оливкового листя, левану та плодів зизифуса засіб глибоко зволожує, заспокоює, тонізує, розгладжує, оздоровлює шкіру, запобігає появі тонких ліній та зморшок. Без аромату. При виробництві продукту равликам шкоди не завдається, оскільки продукт містить лише їх секрецію. Рекомендована для нормальної та сухої шкіри. Об'єм 15 мл.

Призначення
Покращує зволоження шкіри та зменшує появу тонких ліній та зморшок.

Застосування
Делікатно наносити на ніч невелику кількість сироватки на очищену шкіру навколо очей у напрямку від зовнішнього кутика ока до носа.

Склад:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Glyceryl Oleate Citrate, Aleurites Moluccana (Candlenut) Nut Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Moringa Oleifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Levan, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Sodium Phytate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Decyl Glucoside, Zizyphus Jujuba (Jujube) Seed Extract, Phenethyl Alcohol, Citric Acid.

Антивікова сироватка для контуру очей з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel Eye Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.