Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА З КОКОСОВОЮ ОЛІЄЮ DR.ORGANIC VIRGIN COCONUT OIL SKIN LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Лосьйон для тіла з кокосовою олією Dr.Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion фото
ОПИС

Лосьйон для тіла з кокосовою олією Dr.Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion

Лосьйон для тіла, збагачений органічною кокосовою олією та екстрактами тропічних фруктів, у поєднанні з іншими натуральними органічними інгредієнтами, глибоко зволожує, ефективно відновлює та живить суху та дуже суху шкіру. Містить органічну кокосову олію першого віджиму широковідому унікальними поживними та зволожуючими властивостями, природно багату на тригліцериди із середнім ланцюгом, завдяки яким чинить омолоджувальний ефект на шкіру. Має гармонійний приємний тропічний аромат. Завдяки ніжній консистенції швидко всотується в епідерміс, не залишає жирної плівки і липкості. Підходить для використання на всьому тілі. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Об'єм 200 мл.

Призначення
Підвищує пружність і еластичність шкірного покриву. Сприяє оновленню клітин шкіри та розгладжує мікрорельєф шкіри.

Застосування
Наносити за потребою достатню кількість засобу на чисту шкіру.

Попередження
Тільки для зовнішнього використання. Уникати контакту з очима. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру. Не використовувати засіб при виникненні алергічної реакції чи чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Lauryl glucoside, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Myristyl myristate, Glycerin, Cera alba (Beeswax), Cetearyl alcohol, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Cocos nucifera (Coconut) oil, Persea gratissima (Avocado) oil, Sodium hyaluronate, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Xanthan gum, Chamomilla recutita (Chamomile) extract, Melilotus officinalis (Sweet clover) extract, Malva sylvestris (Mallow) leaf extract, Cocos nucifera (Coconut) fruit extract, Carica papaya fruit extract, Mangifera indica (Mango) fruit extract, Theobroma cacao (Cocoa) seed extract, Garcinia mangostana (Mangosteen) fruit extract, Ficus carica (Fig) fruit extract, Citric acid, Ascorbic acid, Citrus aurantium dulcis (Orange), Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus limon (Lemon) peel oil, Gamma undelactone, Maltol, 3-Hexenol, Gamma octalactone, Diacetyl natural, Sodium phytate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Linalool.

Лосьйон для тіла з кокосовою олією Dr.Organic Virgin Coconut Oil Skin Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.