Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАХИСНИЙ ВІДНОВЛЮЮЧИЙ КРЕМ "МЕД МАНУКІ" DR.ORGANIC MANUKA HONEY RESCUE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Крем
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Захисний відновлюючий крем
ОПИС

Захисний відновлюючий крем "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Rescue Cream

Високоінтенсивний гіпоалергенний склад захисного відновлюючого крему "Мед мануки" містить багату суміш основних функціональних інгредієнтів, включаючи органічні екстракти меду мануки, гіалуронової кислоти, алое вера, шипшини, олії солодкого мигдалю і бурачника, олії ши, олії каноли. оксид цинку та вітамін Е. Завдяки своїм пом'якшуючим та заспокійливим властивостям він надає відновлюючу дію, роблячи шкіру яскравішою та м'якшою, зволоженою та підтягнутою. Його формула призначена для сухої та чутливої шкіри, пошкодженої холодом або впливом сонця. Має приємний, екзотичний, квітковий, солодкий аромат. Органічний продукт упакований у скляну банку, що повністю переробляється, з поліпропіленовою пластиковою кришкою. Об'єм 50 мл.

Призначення
Утримує вологу, живить, відновлює та заспокоює шкіру. Робить шкіру зволоженою, відновленою і помітно здоровішою.

Застосування
Наносити за потребою достатню кількість засобу на чисту суху шкіру.

Попередження
Лише для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру. Не використовувати у разі виникнення алергічної реакції або чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Cetearyl glucoside, Borago officinalis (Borage) seed oil, Cera alba (Beeswax), Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Brassica campestris (Rapeseed) sterols, Zinc oxide, Rosa moschata (Musk rose) seed oil, Mel (Manuka honey), Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Sodium hyaluronate, Glycyrrhetinic acid, Glyceryl caprylate, Tocopheryl acetate, Sodium phytate, Xanthan gum, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid. 

Захисний відновлюючий крем "Мед манукі" Dr.Organic Manuka Honey Rescue Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.