Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ З АЛОЕ ВЕРА DR.ORGANIC ALOE VERA BODY WASH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Гель
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Відновлення
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Гель для душу з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Body Wash фото
ОПИС

Гель для душу з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Body Wash

Освіжаючий гель для душу на основі органічного алое вера, відомого своїми заспокійливими та розслаблюючими властивостями миттєво очищає та освіжає шкіру, не викликає подразнення, не видаляючи її натуральні олії, та заповнює необхідне зволоження. Алое вера – основна біоактивна речовина, що забезпечує максимальний рівень корисних полісахаридів для заспокоєння та відновлення шкіри. У результаті чого шкіра стає м'якою, гладкою і здоровою протягом усього дня. Має аромат свіжості та чистоти. Засіб упакований в ємність, що повністю переробляється. Підходить для веганів. Випускається об'ємом 250 мл.

Призначення
Очищає, надає м'якості, тонусу та свіжості.

Застосування
Спінити та наносити за необхідністю необхідну кількість засобу на тіло.

Попередження
Лише для зовнішнього використання. Уникайте контакту з очима. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру. Не використовувати у разі виникнення алергічної реакції або чутливості до будь-якого з інгредієнтів у складі засобу.

Склад:
Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Aloe barbadensis leaf juice (KEY ACTIVE: Aloe Vera) powder Cocamidopropyl betaine, Caprylyl/capryl glucoside, Glycerin, Aesculus hippocastanum (Horse chestnut) seed extract†, Avena sativa (Oat) kernel extract†, Calendula officinalis flower extract†, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract†, Sea salt (Maris sal), Parfum, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium phytate, Limonene, Linalool, Citral. certified organic 10% organic, 97% natural origin.

Гель для душу з алое вера Dr.Organic Aloe Vera Body Wash
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.