Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕПІДЕРМ ІНТЕНСИВНИЙ ДОГЛЯД ПРОТИ ПІГМЕНТНИХ ПЛЯМ URIAGE DEPIDERM ANTI-DARK SPOT INTENSIVE CARE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Крем
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару: Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Франція
Депідерм інтенсивний догляд проти пігментних плям Uriage Depiderm Anti-Dark Spot Intensive Care фото
ОПИС

Депідерм інтенсивний догляд проти пігментних плям Uriage Depiderm Anti-Dark Spot Intensive Care

Uriage Depiderm Anti-Dark Spot Intensive Care – це засіб для інтенсивної дії проти пігментних плям, який коригує, покращує текстуру шкіри та вирівнює колір обличчя. Засіб має приємну, ніжну текстуру та легко наноситься. Не залишає відчуття липкості чи жирних слідів. Завдяки некомедогенній, дерматологічно перевіреній формулі без ароматизаторів, інтенсивний догляд проти пігментних плям підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Для шкіри обличчя, шиї та області декольте. Рекомендована вікова категорія 18+. Випускається у флаконі з дозатором 30 мл.

Призначення
Коригує пігментні плями і запобігає їх повторній появі. Покращує структуру шкіри та вирівнює колір обличчя.

Активні компоненти
MELA-технологія * + вітамін С + АНА-кислоти + ніацинамід - забезпечують комплексну корекцію пігментних плям і запобігають їх появі.

Результат
87% гладка шкіра*
90% сяючий колір обличчя**
93% м'яка шкіра**
-24% видимість пігментних плям***
*Споживчий тест за участю 15 добровольців протягом 28 днів: % схвальних відгуків.
** Споживчий тест за участю 30 добровольців протягом 84 днів: % схвальних відгуків.
***Клінічне дослідження, проведене під дерматологічним контролем, за участю 15 добровольців. Нанесення двічі на день протягом 84 днів. Клінічна оцінка дерматолога.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та/або ввечері на обличчя, шию та зону декольте. Після нанесення засобу застосовуйте сонцезахисний засіб. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua/Eau Uriage, Di-c12-13 Alkyl Malate, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Squalane, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Glycolic Acid, Steareth-2, Steareth-21, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Maltodextrin, 1,2-hexanediol, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sucrose Dilaurate, Jojoba Esters, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Behenate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Helianthus Annuus Seed Cera (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax), Benzoic Acid, Niacinamide, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Pisum Sativum Extract (Pisum Sativum (Pea) Extract), Acacia Decurrens Flower Cera (Acacia Decurrens Flower Wax), Polyglycerin-3, Tocopherol.

Без ароматизаторів. Некомедогенний. Протестовано під дерматологічним контролем.

*MELA-технологія - містить 100% компонентів натурального походження = екстракт зеленого горошку, сахароза, термальна вода Урьяж та еноксолон.

Депідерм інтенсивний догляд проти пігментних плям Uriage Depiderm Anti-Dark Spot Intensive Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.