Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПАРФУМОВАНИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК З ЛАНОЛІНОМ DOTT PARFUMED HAND CREAM WITH LANOLIN MUZA

Час застосування: Універсальний
Бренд: dott
Тип продукту: Крем
Виробник: dott
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Захист від холоду
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Парфумований крем для рук з ланоліном Dott Parfumed Hand Cream with Lanolin MUZA фото
ОПИС

Парфумований крем для рук з ланоліном Dott Parfumed Hand Cream with Lanolin MUZA

Парфумований крем для рук з ланоліном ніжної консистенції, має насичений та яскравий запах. Чуттєві початкові ноти трюфеля змішані з квітучим іланг-ілангом, бергамотом та чорною смородиною. Аромат поєднує інтенсивність фруктових нот із пишністю запаху орхідеї та лотоса. Кінцеві ноти із запахом деревини, доповнюються чудовим ароматом чорного шоколаду, містичним ладаном, сандаловим деревом пачулі, солодкою ваніллю і ветівером. Для усіх типів шкіри. Ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри, також для шкіри, якій необхідний додатковий догляд та зволоження. Об'єм туби 30 мл.

Призначення
Запобігає пересиханню та пошкодженню шкіри рук. Захищає від подразнень, та агресивних зовнішніх чинників, таких як вплив холоду, вітру, сонця і миючих засобів. Зволожує, заспокійлива дія.

Властивості

  • Ланолін – це якісна та натуральна заміна вазеліну, який живить та зволожує шкіру. Створюючи захисну бар'єрну плівку, він утримує вологу шкіри, захищає від морозів, вітру та УФ-випромінювання. Має ранозагоювальні властивості.
  • Ланолін складається з воскових ефірів, ланолінових спиртів та кислот. Саме ці компоненти відповідають у складі крему за головні функції: пом'якшувальну, бар'єрну та емульгуючу.

Застосування
Як крем: легкими масажними рухами нанести на чисту шкіру рук. За необхідності втерти крем в ділянки шкіри, що потребують додаткового догляду.
Як маска: нанести крем рівномірно, надягти бавовняні рукавички й залишити на ніч. Вранці насолоджуйтесь м'якістю та ніжністю шкіри.

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Peg-75 Lanolin, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Peg – 100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Triethanol-amine, Vitamine E-acetate (Dl-alpha-tocopheryl Acetate), Carbomer, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Parfume.

Парфумований крем для рук з ланоліном Dott Parfumed Hand Cream with Lanolin MUZA
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.