Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧОЛОВІЧИЙ НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ОБЛИЧЧЯМ "БЕРГАМОТ, КОНОПЛЯ ТА САНДАЛ" BAYLIS&HARDING THE FUZZY DUCK BERGAMOT, HEMP&SANDALWOOD LUXURY SKINCARE DUO GIFT SET (F/WASH/300ML + ASH/BALM/130ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для гоління
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Чоловічий набір для догляду за обличчям
ОПИС

Чоловічий набір для догляду за обличчям "Бергамот, конопля та сандал" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Bergamot, Hemp&Sandalwood Luxury Skincare Duo Gift Set (f/wash/300ml + ash/balm/130ml)

Освіжіться після довгого дня за допомогою цих стильних туалетних засобів від Baylis & Harding, створених спеціально для чоловіків! Цей розкішний чоловічий набір для душа наповнений унікальним ароматом, який поєднує в собі тепле багатство конопель з димним деревом, м'яким сандалом і нотками бергамота, що бадьорить.

В косметичний набір входять:

1. Гель для вмивання Baylis & Harding The Fuzzy Duck Hemp, Bergamot & Sandalwood, 300 мл.
Гель для вмивання Hemp, Bergamot & Sandalwood ретельно усуває забруднення та надлишки себуму з поверхні обличчя, не залишаючи при цьому липкої плівки. Завдяки активному зволоженню він підтримує ідеальний баланс вологи навіть у глибоких шарах епідермісу, запобігаючи сухості, лущенню та відчуттю стягнутості. Гель надає шкірі м'якість і шовковистість, а активні компоненти, що міститься в ньому, дбайливо піклуються про колаген і сприяють швидкій регенерації шкіри. Після використання продукту залишається відчуття чистоти та свіжості.
Застосування:
Нанести на вологу шкіру обличчя, спінити і ретельно змити.

2. Бальзам після гоління Baylis & Harding The Fuzzy Duck Hemp, Bergamot & Sandalwood, 130 мл.
Бальзам після гоління Hemp, Bergamot & Sandalwood ефективно заспокоює подразнення та почервоніння, приносячи полегшення після процедури гоління. Пом'якшуючи та зволожуючи шкірний покрив, він знімає дискомфорт, даруючи відчуття прохолоди. Завдяки своїм особливостям, бальзам ідеально підходить для власників чутливої ​​шкіри та запобігає виникненню алергічних реакцій. Фінальним акордом по догляду за шкірою стане приємний та свіжий аромат. 
Застосування:
Наносити після гоління на суху та чисту шкіру.

Чоловічий набір для догляду за обличчям "Бергамот, конопля та сандал" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Bergamot, Hemp&Sandalwood Luxury Skincare Duo Gift Set (f/wash/300ml + ash/balm/130ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.