Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР КРЕМІВ ДЛЯ РУК "СОЛОДКИЙ МАНДАРИН І ГРЕЙПФРУТ" BAYLIS&HARDING SWEET MANDARIN&GRAPEFRUIT INDULGENT HAND TRIO GIFT SET (H/CR/3X50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір кремів для рук
ОПИС

Набір кремів для рук "Солодкий мандарин і грейпфрут" Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit Indulgent Hand Trio Gift Set (h/cr/3x50ml)

Побалуйте свої руки розкішшю від Baylis & Harding. Цей набір з трьох кремів для рук має найвідоміший солодкий аромат мандарину та грейпфруту. Ноти жасмину та апельсина в поєднанні з солодким мандарином, грейпфрутом і лимоном дарують відчуття свіжості. Це тріо кремів для рук поставляється у чорній коробці, прикрашеній золотою облямівкою. Тюбики білого або золотого кольору мають геометричний візерунок зверху та закриваються золотою кришкою. Кожен тюбик крему - це ідеальний розмір, щоб покласти його в сумку та взяти з собою у дорогу.

До складу набору входить:

Креми для рук Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit, 3 шт / 50 мл.

Крем від Baylis & Harding - це не просто засіб для догляду за руками, це справжнє задоволення для ваших відчуттів. Його приємний аромат відразу переносить вас у світ свіжості та фруктової екзотики. Він миттєво вбирається у шкіру, не залишаючи жирних чи липких слідів, тому їм зручно користуватися не лише вдома, а й у дорозі.

Крем містить ряд корисних компонентів, що сприяють глибокому зволоженню та поживному впливу, що зробить вашу шкіру ніжною та м'якою. Він допомагає підтримувати здоров'я шкіри рук завдяки своїм властивостям, що сприяють зміцненню та відновленню епідермісу. Крем покращує стан нігтьової пластини, роблячи її міцнішою та здоровішою. З цим засобом догляду за руками ви отримаєте багато переваг, що підкреслюють вашу індивідуальність.

Застосування:
Нанесіть невелику кількість крему на шкіру рук, повільними рухами масажуючи до повного всмоктування.

Набір кремів для рук "Солодкий мандарин і грейпфрут" Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit Indulgent Hand Trio Gift Set (h/cr/3x50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.