Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ НАБІР ДЛЯ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ PEDIATRIC BABE LABORATORIOS PEDIATRIC SET (SHMP/200ML + GEL/100ML + INTIMATE/GEL/ + MILK/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Набір
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Інтимна зона
  • Тіло
Призначення товару:
  • Захист
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий набір для щоденного догляду Pediatric Babe Laboratorios Pediatric Set (shmp/200ml + gel/100ml + intimate/gel/ + milk/100ml) фото
ОПИС

Дитячий набір для щоденного догляду Pediatric Babe Laboratorios Pediatric Set (shmp/200ml + gel/100ml + intimate/gel/ + milk/100ml)

Дитячий набір для щоденного догляду –  це поєднання високоефективних та безпечних засобів для очищення та догляду за ніжною дитячою шкірою та волоссям від іспанського бренду дерматологічної косметики Babe Laboratorios. 
Цей набір дозволяє забезпечити дбайливий щоденний ритуал догляду, який включатиме очищення та зволоження шкіри та волосся дитини. 

Склад набору:

1. Дитячий екстрам'який шампунь з кондиціонером Babe Laboratorios Extra Mild Pediatric Shampoo, 200 мл.
Шампунь розроблений спеціально для немовлят та дітей старшого віку. Він не викликає подразнень шкіри та слизових оболонок, не подразнює оченята. Делікатна формула усуває надмірну сухість та дискомфорт шкіри голови. За рахунок кондиціонера, що міститься в складі, надає волоссю блиск і м'якість.

2. Дитячий гель для інтимної гігієни для дівчат і хлопчиків від народження та старше Babe Laboratorios Pediatric Intimate Hygiene Gel, 200 мл.
Засіб делікатно очищує інтимну зону, забезпечує комфорт делікатній зоні, має у складі активні рослинні компоненти. М'яка формула сприяє правильному розвитку і зволоженню дитячої інтимної зони. Дозволений до використання дітям з народження (0+).

3. Дитячий гель для душу Babe Laboratorios Pediatric Bath Gel, 100 мл.
Гель добре піниться, ретельно абсорбує забруднення, не подразнює оченята при випадковому попаданні в них. Засіб збагачений екстрактами календули, мімози та алое вера. Має зволожуючу та пом'якшувальну дії, забезпечує природний захист шкіри.

4.  Дитяче зволожуюче молочко для тіла Babe Laboratorios Pediatric Moisturising Body Milk, 100 мл.
Легка консистенція засобу, яка швидко поглинається та не утворює липку плівку на шкірі. Масло кокум у складі глибоко зволожує та живить шкіру, відновлює оптимальний pH-баланс, надає пом'якшувальну та антиоксидантну дії, вітамін Е підвищує пружність, екстракти ромашки, алое вера та календули заспокоюють подразнення та запалення.

5. Зручна та містка косметичка з щільного фетру, що йде у подарунок, допоможе зручно зберігати та транспортувати засоби,  або буде чудовим кейсом  для особистих потреб матусі. 
 

Дитячий набір для щоденного догляду Pediatric Babe Laboratorios Pediatric Set (shmp/200ml + gel/100ml + intimate/gel/ + milk/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.